Gittim canım geçen ay 3 ayda bir kontrol var İnşallah biran önce düzene girer kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 25 Aralık 2023 #81 Gamze Hümeyra' Alıntı: Gittim canım geçen ay 3 ayda bir kontrol var Genişletmek için tıkla ... İnşallah biran önce düzene girer kuzum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Gittim canım geçen ay 3 ayda bir kontrol var Genişletmek için tıkla ... İnşallah biran önce düzene girer kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 25 Aralık 2023 #82 Hülya12' Alıntı: İnşallah biran önce düzene girer kuzum Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum canım Yani anca spiralli çıkartirsam düzene girer
Hülya12' Alıntı: İnşallah biran önce düzene girer kuzum Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum canım Yani anca spiralli çıkartirsam düzene girer
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 25 Aralık 2023 #83 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sanmıyorum canım Yani anca spiralli çıkartirsam düzene girer Genişletmek için tıkla ... Düşünüyormusun çıkartmayı
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sanmıyorum canım Yani anca spiralli çıkartirsam düzene girer Genişletmek için tıkla ... Düşünüyormusun çıkartmayı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 25 Aralık 2023 #84 Hülya12' Alıntı: Düşünüyormusun çıkartmayı Genişletmek için tıkla ... Böyle devam eder ise evet canım . Çok kanamam oluyor çünkü. Kansızlıgim da var tetikliyor sonra
Hülya12' Alıntı: Düşünüyormusun çıkartmayı Genişletmek için tıkla ... Böyle devam eder ise evet canım . Çok kanamam oluyor çünkü. Kansızlıgim da var tetikliyor sonra
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 25 Aralık 2023 #85 Gamze Hümeyra' Alıntı: Böyle devam eder ise evet canım . Çok kanamam oluyor çünkü. Kansızlıgim da var tetikliyor sonra Genişletmek için tıkla ... Çıkart gamzem o zaman sağlığın önemli nefesim daralıyor demiştin şuan nasılsın
Gamze Hümeyra' Alıntı: Böyle devam eder ise evet canım . Çok kanamam oluyor çünkü. Kansızlıgim da var tetikliyor sonra Genişletmek için tıkla ... Çıkart gamzem o zaman sağlığın önemli nefesim daralıyor demiştin şuan nasılsın
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 25 Aralık 2023 #86 Gamze Hümeyra' Alıntı: Acıların kadını ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Kaderime tüküreyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Aralık 2023 Hülya12' Alıntı: Dinleriz seni elifff oğlum hiç durmuyor Genişletmek için tıkla ... Umut artık arka arkaya dis cikari hulyam hazırlıklı ol
Gamze Hümeyra' Alıntı: Acıların kadını ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Kaderime tüküreyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Aralık 2023 Hülya12' Alıntı: Dinleriz seni elifff oğlum hiç durmuyor Genişletmek için tıkla ... Umut artık arka arkaya dis cikari hulyam hazırlıklı ol
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 25 Aralık 2023 #87 azram cankizim' Alıntı: Kaderime tüküreyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Aralık 2023 Umut artık arka arkaya dis cikari hulyam hazırlıklı ol Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum ya
azram cankizim' Alıntı: Kaderime tüküreyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Aralık 2023 Umut artık arka arkaya dis cikari hulyam hazırlıklı ol Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum ya
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 25 Aralık 2023 #88 Hülya12' Alıntı: Çıkart gamzem o zaman sağlığın önemli nefesim daralıyor demiştin şuan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum Birazdaha iyiyim kuzum Allah razı olsun
Hülya12' Alıntı: Çıkart gamzem o zaman sağlığın önemli nefesim daralıyor demiştin şuan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum Birazdaha iyiyim kuzum Allah razı olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 25 Aralık 2023 #89 Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen kuzum Birazdaha iyiyim kuzum Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden canım benim günaydın
Gamze Hümeyra' Alıntı: Aynen kuzum Birazdaha iyiyim kuzum Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden canım benim günaydın
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 25 Aralık 2023 #90 Hülya12' Alıntı: Cümlemizden canım benim günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım benim