Sağol cnmHmm kolay gelsin bakalım
Sağol cnmHmm kolay gelsin bakalım
Sağol canımİyi cnm dinlen bende hala el işimi yapiyom
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Wallh cnm bende oturmusum el işimi yapiyom haka
Wallh cnm bende oturmusum el işimi yapiyom haka
Rabbim yardımcın olsun cnm
Kolay gelsin canım ne güzel ben yazmayı beceremiyorum hiçBende el işi yapiyom yazma
Bende el işi yapiyom yazma
Bende el işi yapiyom yazma
Kolay gelsin snaa
Kolay gelsin snaa
Sağol cnm![]()
Ayağım çatladı annemdeyim 25 gündür bunalımlardayım çocuğum diş döneminde yine evime gitmek ve alçının çıkması için günleri kovalıyorum canımKizceler nerdesiniz özledim sizi![]()
Gecmis olsun cnmAyağım çatladı annemdeyim 25 gündür bunalımlardayım çocuğum diş döneminde yine evime gitmek ve alçının çıkması için günleri kovalıyorum canımsen napıyorsun
Ya geçmiş olsun cnm şuan nasılsın iyimisin biraz dahaAyağım çatladı annemdeyim 25 gündür bunalımlardayım çocuğum diş döneminde yine evime gitmek ve alçının çıkması için günleri kovalıyorum canımsen napıyorsun
Ya yutuptan izle.ogrenirsinKolay gelsin canım ne güzel ben yazmayı beceremiyorum hiç
Ya yutuptanKolay gelsin canım ne güzel ben yazmayı beceremiyorum hiç
Sağol canım idare eder arada bir ağrım oluyor ama genelde ağrı yok da psikolojik olarak çok bunaldım 25 gündür ayağımı hareket ettirmeden yatıyorum bebeğim var annemde kalıyorum eşim yanıma arada gelip gidiyor evimi bakımı özledim yani annemle de arada bir tartışıyoruz kalmak istemiyorum gitsen işimi gücümü göremem çok bunaldık yani inşaAllah haftaya pazartesi kontrol var sabrediyorum o güne kadarYa geçmiş olsun cnm şuan nasılsın iyimisin biraz daha
Ya yutuptan izle.ogrenirsin
Ya yutuptan
Bebeler uyudu bnde dinleniom simdiKizceler nerdesiniz özledim sizi![]()
Anladım cnm rabbim yardımcın olsunSağol canım idare eder arada bir ağrım oluyor ama genelde ağrı yok da psikolojik olarak çok bunaldım 25 gündür ayağımı hareket ettirmeden yatıyorum bebeğim var annemde kalıyorum eşim yanıma arada gelip gidiyor evimi bakımı özledim yani annemle de arada bir tartışıyoruz kalmak istemiyorum gitsen işimi gücümü göremem çok bunaldık yani inşaAllah haftaya pazartesi kontrol var sabrediyorum o güne kadar
Dinlen cnmBebeler uyudu bnde dinleniom simdi![]()