İns olur kuzum Allahim gonlune gre versin
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 10 Şubat 2021 #11 İns olur kuzum Allahim gonlune gre versin
F Fatmacan Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 10 Şubat 2021 #13 Gözdeberat' Alıntı: Dua Dua et nolur bana da bende guzel haber alem bu ay ltfn Genişletmek için tıkla ... Dualarim hep sizinle cnm benim Rabbim tüm isteyenle nasip etsin inşallah
Gözdeberat' Alıntı: Dua Dua et nolur bana da bende guzel haber alem bu ay ltfn Genişletmek için tıkla ... Dualarim hep sizinle cnm benim Rabbim tüm isteyenle nasip etsin inşallah
Gözdeberat Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 10 Şubat 2021 #14 Amin inşallah Allah razı olsun
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 11 Şubat 2021 #15 Gözdeberat' Alıntı: İnşllh cnm dua et ltfn bna Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Şubat 2021 İnşllh bu ay hamile kalır kucağıma alırım bbgmi ltfn dua edin bna Genişletmek için tıkla ... Inş rabbim kucağınıza boş bırakmasın en kısa zamanda güzel haberi alın
Gözdeberat' Alıntı: İnşllh cnm dua et ltfn bna Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Şubat 2021 İnşllh bu ay hamile kalır kucağıma alırım bbgmi ltfn dua edin bna Genişletmek için tıkla ... Inş rabbim kucağınıza boş bırakmasın en kısa zamanda güzel haberi alın