Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nane icmemeye söz verdim bazi nedenlerden dolayı o günden beri ağzıma nane almam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Klomen kullandığım sürece ilişki yapmalı mıyım yumurta büyütme ilacı olduğu için gebelik şansı olmaz herhalde değil bu konu hakkında bilgisi olan ya özelden ya da burdan yazabilir mi çok acil!!!!!!
Klomen kullandığım sürece ilişki yapmalı mıyım yumurta büyütme ilacı olduğu için gebelik şansı olmaz herhalde değil bu konu hakkında bilgisi olan ya özelden ya da burdan yazabilir mi çok acil!!!!!!
Klomeni yütuyorum acı tat geliyor ağzıma midem bulanıyor halsizlesiyorum bir de grip olmuşum 1 aydır çekiyorum.bogazim burnum tıkalı.sizde de bu hapı yutunca böyle şeyler oluyor mu
Nane icmemeye söz verdim bazi nedenlerden dolayı o günden beri ağzıma nane almam
Yumurtlama gününü hesapla o günün iki gün öncesinden basla zaten 24saat sperm kalıyor içerde sonra birde yumurtlama günü yap sonra iki gün sonra tekrar dene ben bu şekilde hamile kaldım çatlatma ignesiz