Kokusuz sarı akıntı için fitil kullanmalı mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sunny tarafından oluşturulan Kokusuz sarı akıntı için fitil kullanmalı mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kokusuz sarı akıntı için fitil kullanmalı mı?
Konbuyu başlatan Sunny
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Ocak sonu doktora gittiğimde hafif sarımtırak akıntım ve bir gün kaşıntım olduğunu söylemiştim doktora. Bir gün kaşınıp geçmişti. O da gyno lomexin krem ve fitil yazdı, koku olursa kullan dedi.

O günden sonra koku da olmadı kaşıntı da olmadı ama akıntım devam ediyor ve beyaz ya da şeffaf değil direkt sarı renkte.

Her zaman değil ara ara sabahları da ufak ufak parçalı şeklinde. Peynir kesiği dedikleri sanırım.

Şimdi ben fitili kullanayım mı sizce? Koku kaşıntı olmadı ama sarı akıntı da endişelendiriyor.

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Ocak sonu doktora gittiğimde hafif sarımtırak akıntım ve bir gün kaşıntım olduğunu söylemiştim doktora. Bir gün kaşınıp geçmişti. O da gyno lomexin krem ve fitil yazdı, koku olursa kullan dedi.

O günden sonra koku da olmadı kaşıntı da olmadı ama akıntım devam ediyor ve beyaz ya da şeffaf değil direkt sarı renkte.

Her zaman değil ara ara sabahları da ufak ufak parçalı şeklinde. Peynir kesiği dedikleri sanırım.

Şimdi ben fitili kullanayım mı sizce? Koku kaşıntı olmadı ama sarı akıntı da endişelendiriyor.
Çok geçmiş olsun bende de ayni durum 7 haftalik oldugum için bana daha bişey yazmadı

Yenianne8

Kayıtlı Üye
rank

Aynı sorun bende de var krem ve fitil banada verdi 2 hafta kullan dedi kullandım bir süre iyiydim sonra yine kaşıntı ve sarı akıntı devam etti yoğun oluyor ama bende hergun günlük ped kullanıyorum tekrar doktora gitmelimiyim bilmiyorum

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorun bende de var krem ve fitil banada verdi 2 hafta kullan dedi kullandım bir süre iyiydim sonra yine kaşıntı ve sarı akıntı devam etti yoğun oluyor ama bende hergun günlük ped kullanıyorum tekrar doktora gitmelimiyim bilmiyorum
Günlük ped zararlı diyorlar. Hava almasını engelliyormuş. O yüzden kullanamıyorum. Bence gitmelisin sen de ama muhtemelen yine aynı ilaçları yazar

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank

Banada yazmisti bn kullanmadim 😑beninde akintim oluornbirde yanma oluor

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Banada yazdı ben kullanmadım canım. Kaşıntı akıntı vardı bendede enfeksiyon dan dolayı antibiyotik toz içtim kaşıntı geçti akıntı kaldı ama kullanma gereği duymadım

Tüm sayfalar yüklendi.