amin inşallah 🥰 🤲❤️
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 15 Eylül 2022 #11 Umayyy' Alıntı: amin inşallah Genişletmek için tıkla ...
❤ ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 875 16 Eylül 2022 #12 Umayyy' Alıntı: Bugün doktora gittim vücudumda aşırı derecede kaşıntı var dedim kolestazdan şüphelendi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Yutube den dr kagan kocatepeyi dinle en güzel o anlatıyor bu konuyu
Umayyy' Alıntı: Bugün doktora gittim vücudumda aşırı derecede kaşıntı var dedim kolestazdan şüphelendi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Yutube den dr kagan kocatepeyi dinle en güzel o anlatıyor bu konuyu
U Umayyy Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 109 16 Eylül 2022 #13 2 cocuklu hamiş anne' Alıntı: Yutube den dr kagan kocatepeyi dinle en güzel o anlatıyor bu konuyu Genişletmek için tıkla ... Dinledim canım
2 cocuklu hamiş anne' Alıntı: Yutube den dr kagan kocatepeyi dinle en güzel o anlatıyor bu konuyu Genişletmek için tıkla ... Dinledim canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Eylül 2022 #14 Geçmiş olsun kuzum benim
U Umayyy Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 109 17 Eylül 2022 #15 Umutluuu' Alıntı: Geçmiş olsun kuzum benim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım yarın doğuma gidiyorum zaman kaybetmeyelim dedi doktorum dua edin
Umutluuu' Alıntı: Geçmiş olsun kuzum benim Genişletmek için tıkla ... Sağol canım yarın doğuma gidiyorum zaman kaybetmeyelim dedi doktorum dua edin
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 17 Eylül 2022 #16 Umayyy' Alıntı: Sağol canım yarın doğuma gidiyorum zaman kaybetmeyelim dedi doktorum dua edin Genişletmek için tıkla ... Askimmmmmm benim rabbim saglıkla sıhatle sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin insallah
Umayyy' Alıntı: Sağol canım yarın doğuma gidiyorum zaman kaybetmeyelim dedi doktorum dua edin Genişletmek için tıkla ... Askimmmmmm benim rabbim saglıkla sıhatle sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin insallah
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 17 Eylül 2022 #17 Umayyy' Alıntı: Bugün doktora gittim vücudumda aşırı derecede kaşıntı var dedim kolestazdan şüphelendi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım
Umayyy' Alıntı: Bugün doktora gittim vücudumda aşırı derecede kaşıntı var dedim kolestazdan şüphelendi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,627 Konum Kırklareli 17 Eylül 2022 #18 Umayyy' Alıntı: Bugün doktora gittim vücudumda aşırı derecede kaşıntı var dedim kolestazdan şüphelendi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Eğer gebelik kolestazusu ise doğuma alinirsin canım bilgin olsun 37. Haftada alıyorlar
Umayyy' Alıntı: Bugün doktora gittim vücudumda aşırı derecede kaşıntı var dedim kolestazdan şüphelendi bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla ... Eğer gebelik kolestazusu ise doğuma alinirsin canım bilgin olsun 37. Haftada alıyorlar
U Umayyy Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 109 17 Eylül 2022 #19 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Eğer gebelik kolestazusu ise doğuma alinirsin canım bilgin olsun 37. Haftada alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Yarın doğuma gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Eğer gebelik kolestazusu ise doğuma alinirsin canım bilgin olsun 37. Haftada alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Yarın doğuma gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,627 Konum Kırklareli 17 Eylül 2022 #20 Umayyy' Alıntı: Yarın doğuma gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah normal mi sezeryab mi peki canım
Umayyy' Alıntı: Yarın doğuma gidiyorum canım dualarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah normal mi sezeryab mi peki canım