Aynen öylee canım evi alırken sevindik birde yaşlı amcayla teyze altımızda oğlumuz çok ses yaparsa alttan alırlar diye tam tersi oldu daha çocuk yürümeden şikayete başladılar ki polise kadar yansıttılar şaşkınımEv alma komşu al demişler. Boşverin havlasın dursun huysuz hicbir sey evladinizdan kiymetli degil... Derdini anlatabilse ona çocuk denmezdi zaten. Rahatsiz oluyorsa kendi defolsun, sinir oldum vicdan yoksunu merhametsiz varlik ya.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bilmiyorum o kadar huzursuzum ki eşimde bazen iş gereği şehir dışında oluyor artık korkuyorum bunlardan sürekli peteklere falan vuruyorlar ki gerçekten ben sese karşı aşırı duyarlıyımdır kimseyi rahatsız etmek istemem elektrikli süpürgeyi dahi sabah 11den önce asla açmam akşam çamaşır makinesi asla çalıştırmam ama yinede böyle yapmalarını anlamıyorum fazla takmışlar bizeNe insanlar var hasta çocuk bilerek niye ağlasın ona da mı tahammülü yok benimkiler sürekli ses yapar bi gün birini uyarmadık bile insanlık ölmüş valla boşa dememişler ev alma komşu al diye
Kendileride ev sahibi bizde neden bu kadar hırçın yaklaşıyorlar anlam veremedik kuzum gerçekten çok kötüyüm balım çatlıyor stresten eşim ne kadar uysal olsada korkuyorum erkek sonuçta o kadar küfüre karşı yine tek kelime etmedi kapıyı kapattı sınanıyoruz resmen Allah sonumuzu hayretsin inşaAllahEv sahibinin bile eve giren çıkana çok gürültülü olmazsa ev içine karışmaya hakkı yok o adam kim oluyor ya valla böylelerini ele alacaksın şimdikilerin ne hastaya ne çocuğa saygı sevgisi kalmış katılaşmış kalpleri Allahın belası hiç endişe etme canımşahidiniz varsa bir bok yiyemez hatta siz ayrıca şikayetçi olun sürekli kapımıza geliyor bizi rahatsız ediyor üst kat komşum çok ses yapıyor diyin kendi uğraşsın doğru gece 12 den sonra ses olması şikayet hakkı oluşturur ama çocuk yani eşinin de dediği gibi ağzını mı bantlıycz
Eşimde savunma dilekçesi verdi memur arkadaşı kamuya döner büyük ihtimalle kim haksız görünürse ceza alır demiş durduk yere başımıza gelene bakBende aynı şekilde davalık oldum çocuga şiddet göstermişti diye beni dava etmişler 2 gün önce gidip savcılığa savunma verdim neye saracaklarını şaşırdılar cahil insablar
Sağol kuzummm inşaAllah yok ya muhattap olmuyorum ne deyim yaşlı başlı insanlarla kavga mı edeyim Allahın dan bulsun iftira atıyor birde eşim vallahi saldırmadı kapıyı suratına kapattı olay büyümesin diye Allah korkusu merhamet kalmamış insanlardaPasama gecmıs olsun canım Allah sifa versin simdi sesine rahatsız olan yarin yurusun hergun kapına dayanır canım Allah yardımcın olsun kapını acıp da muhatap olma kuzum
![Dalgın yüz :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f614.png)
![Dalgın yüz :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/1f614.png)
Son düzenleme: