Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bi komşum var tamam severim iyi güzel insanlar ama hayatı hrp kendi istedikleri gibi yaşayayım istiyorlar 2 çocuğu var biri 17 biri 11 yaşında analı kızlı her yerde gezerler herkese laf ederler kocası da şoför günde bir iki saat evde yazık. yemeğini işlerini sabahtan yapar psikolojisi de bozuk az bişey kızıda problemli ya ben kötülük olmasın aman işte arkadaş komşudur kırılmasın zaten psikolojisi iyi değil diye görüşüyorum elimden geleni yapıyorum onlar ana kız bişeye canları sıkılsa hemen bana patlıyor.8 aylık hamileyim 2 aydır taşındım ordan ben inanın günün 2 saatini evimde geçiremiyorum çağırıyorlar gitmesen dert geliyorlar kalkmak bilmiyorlar eşim dün yemek yiyemedi ya evde yoktum görevden gelince taaa yedi oanlar yüzünden. Sizce napabilirim kırmadan uyarıyorum altı üstü kapalı mesaj veriyorum anlayan yok kırmak da istemiyorum kimseyi bana akıl verin nolurrrr
Yanlış anlama ama öyleleri laftan anlamaz bizde de var arama mesafe koydum dedim eşim sizi istemiyor yani dışarda apartmanın önünde oturalım derim küstü felan ama başka da biri olmayınca mecbur kaldı bir daha da gelmedi yani kimsenin de o kadar zaman kaybetmeye hakkı yok
Canım ben eşimi çok ön plana atamıyorum eşi çok iyi bi adam eşimle de görüşüyorlar.kadın aradı sabah 7 de eşime dedim sinirli şekilde bu saatte bu ne ya falan de diye ben diyemem abiye ayıptır diyo bilmiyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla canım kadın 5 sene önce 7 ay psikolojik tedavi görmüş babalık elinde büyümüş çok kötü şeyler yaşamış haa bak çok iyidir iste canını verir çocuğuma bakar ama işte çok kullanmayı seviyorlar insanı hastayım diyorum ayıptır söylemesi bi çocuk çıkaracaksın ne kadar da nazlısın diyorlar hemen hele kızı daha beter büuük küçük demez 17 yaşında ama herkese bi bağırır bi laf sokar
Valla canım kadın 5 sene önce 7 ay psikolojik tedavi görmüş babalık elinde büyümüş çok kötü şeyler yaşamış haa bak çok iyidir iste canını verir çocuğuma bakar ama işte çok kullanmayı seviyorlar insanı hastayım diyorum ayıptır söylemesi bi çocuk çıkaracaksın ne kadar da nazlısın diyorlar hemen hele kızı daha beter büuük küçük demez 17 yaşında ama herkese bi bağırır bi laf sokar
Canım ilçede oturuyorum çok küçük kasaba gibi zaten en uzak geldiğim yer burasıda ulaşılamayan bi yer değil yani. Numaramı dedim de eşim kızdı mesafe koy dedi ben diyorum ya gelemem işim var bakıyorum kapı çalıyor yardıma geldik diyo gelincede geceye kadar kalkmıyor eşimi bekliyor ki arabayla götürsün o da sinirleniyor ama arada eşi var adam çok iyi anlatamam
Ah gülüm işte şu içimdeki merhamet vicdan beni bi hün dar ağacına götürecek millet yüzünden eşimden evinden olacan açıkça söyle boş üatü kapalı açık laf sok yooo yooo anlamıyorlar hemen de herkese saçma sapan üstüne ekleyip anlatırlar milleti bana anlattıklarına göre beni de onlara anlatırlar düşün kasaba gibi yerde mahallenin muhtarı diyorlar
Canım ben eşimi çok ön plana atamıyorum eşi çok iyi bi adam eşimle de görüşüyorlar.kadın aradı sabah 7 de eşime dedim sinirli şekilde bu saatte bu ne ya falan de diye ben diyemem abiye ayıptır diyo bilmiyorum ya
Canım ilçede oturuyorum çok küçük kasaba gibi zaten en uzak geldiğim yer burasıda ulaşılamayan bi yer değil yani. Numaramı dedim de eşim kızdı mesafe koy dedi ben diyorum ya gelemem işim var bakıyorum kapı çalıyor yardıma geldik diyo gelincede geceye kadar kalkmıyor eşimi bekliyor ki arabayla götürsün o da sinirleniyor ama arada eşi var adam çok iyi anlatamam
Kız yok kocamı değil beni arıyor her sabah keaintisiz aklına bişey takılsa beni arıyor düşün ben eşime diyorum ki beni aradığı zaman sen ordan seslen de ki sabah sabah bu ne ya falan. Kız kocamı arasa ben o kadının saçlarını yolup eline vermez miyim
Ah gülüm işte şu içimdeki merhamet vicdan beni bi hün dar ağacına götürecek millet yüzünden eşimden evinden olacan açıkça söyle boş üatü kapalı açık laf sok yooo yooo anlamıyorlar hemen de herkese saçma sapan üstüne ekleyip anlatırlar milleti bana anlattıklarına göre beni de onlara anlatırlar düşün kasaba gibi yerde mahallenin muhtarı diyorlar
açik açik konuş senin bazi tavirlarin hoşuma gitmiyo seninle göruşmek istemiyorum dee zaten sabah 7 kocami aradi deyince senin yerine ben delirdim yaa hangi hakka sahipki o saatte ariyo o saat olmasa bile hangi hakka sahipki ssenjneşini ariya biliyo
Kız yok kocamı değil beni arıyor her sabah keaintisiz aklına bişey takılsa beni arıyor düşün ben eşime diyorum ki beni aradığı zaman sen ordan seslen de ki sabah sabah bu ne ya falan. Kız kocamı arasa ben o kadının saçlarını yolup eline vermez miyim
keaintisiz aklına bişey takılsa beni arıyor düşün ben eşime diyorum ki beni aradığı zaman sen ordan seslen de ki sabah sabah bu ne ya falan. Kız kocamı arasa ben o kadının saçlarını yolup eline vermez miyim
Canım kusura bakma ama o kadın iyi niyetli biri degil iyi gibi gorunup seni kullanıyor her zaman da bunu yapmaya devam edecek mesafı koymazsan sonra hıc iyi olmaz benden sana tavsiye
açik açik konuş senin bazi tavirlarin hoşuma gitmiyo seninle göruşmek istemiyorum dee zaten sabah 7 kocami aradi deyince senin yerine ben delirdim yaa hangi hakka sahipki o saatte ariyo o saat olmasa bile hangi hakka sahipki ssenjneşini ariya biliyo
a
ayy ne bilim sinirden ben yanlis anlamişim
a
ayy ne bilim sinirden ben yanlis anlamişim