Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,600 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 20
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan Nur123

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya 😅😅😅 nasıl dayandın o kadar ya 🤭😅
Valla canım olmayınca olmuyor detaylıya gittim ordads yüzünü göstermedi doktorda yüzünün resmini çekmediği çocuk yokmuş dedi ki yarın gel sabahtan aradan alacağım seni bi daha deneyelim 😂yok onda da zorla çekti adam ama yan profilden sonra makine 3 boyurlu olduğu için dondurulmul görüntüyü oynattı tahmini bir yüz verdiler çocukla alakası yok 😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım olmayınca olmuyor detaylıya gittim ordads yüzünü göstermedi doktorda yüzünün resmini çekmediği çocuk yokmuş dedi ki yarın gel sabahtan aradan alacağım seni bi daha deneyelim 😂yok onda da zorla çekti adam ama yan profilden sonra makine 3 boyurlu olduğu için dondurulmul görüntüyü oynattı tahmini bir yüz verdiler çocukla alakası yok 😂
Ahahha peki şimdi inatçı mı huyu nasıl 😅😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnsallah sana benzer canım genelde baba oluyorlar ya o yuzden dedim kendıne bak sureklı 🤗😃
Bizde bu şans oldukça ayna ile gezsem tutmaz hafiften göründü abiye benzettik😅😅

Allahım ya komedi😂😂😂yerim onun minnak sırtını 😍
Bende yicem bir doğsun 😅😅😅😍

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ahahha peki şimdi inatçı mı huyu nasıl 😅😅😅

Bizde bu şans oldukça ayna ile gezsem tutmaz hafiften göründü abiye benzettik😅😅
Yok inatçı değil hiç canım 🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Tersi çıkmış şansına canım çok şükür darısı başımıza 🤲🤲😇😅🥰

Canım gördüm bende prenses olacakmış inan çok sevindim bir kız bir oğlan miss 🥰😍😍
Amin canım inatçı çocuk çok zor oluyor ablamın kızı öyle 😂 bide ablamın sütü olmadı hiç doğduğu andan beri keçi sütleri ile besleniyor diyoruz ki çok keçi sütğ verdik ondan heralde bu çocuk böyle 😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inatçı çocuk çok zor oluyor ablamın kızı öyle 😂 bide ablamın sütü olmadı hiç doğduğu andan beri keçi sütleri ile besleniyor diyoruz ki çok keçi sütğ verdik ondan heralde bu çocuk böyle 😂😂
Keçi sütüne hayır fikir olsun hiç içirmeyelim 😅😅

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bende oğlumda icirdim herşeyi kusuyo diye golden goat güzel mama 😂😂
Yok bende çok süt vardı hollstein ineği diye dalga geçiyolardı benimle 6. Aya kadar sıkıntısız geldik ama ek gıdada sıkıntı oldu çünkü oğlumun inek sütğne alerjisi çıktı. 2 aylıkken ben süt ile yapılan ürünleri tüketmeden 6 aya kadar geldim ama rk gıda başlayınca yoğurt süt peynir hep keçiye döndük mecburen

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ah bacım mecbur kalınca öyle bir içiriyorsun ki 😂 mesela ben😂
Şaka yapıyorum canım tabi mecbur kalınca herşeyi verirsin benim oğlumda sarılıktan dolayı emmedi sadece 17 gün sonra mama ile devam ettik sağlıkları yerinde olsunda keçi sütü maması ne varsa veririz 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.