Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,602 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 10
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan Nur123

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Minnoş kızımı görmeye gittik ama kapattı yüzünü nazlı kız bir türlü göstermedi en son doktor ama böyle olmaz hadi göster yüzünü diyince sırtını döndü 😅😅😅😅 tansiyon konusu şükür bir sıkıntı çıkmadı kilosu da iyiymiş şükür birde Nur cemalini görseydik iyiydi 🥰😅😅

Minnoş kızımı görmeye gittik ama kapattı yüzünü nazlı kız bir türlü göstermedi en son doktor ama böyle olmaz hadi göster yüzünü diyince sırtını döndü 😅😅😅😅 tansiyon konusu şükür bir sıkıntı çıkmadı kilosu da iyiymiş şükür birde Nur cemalini görseydik iyiydi 🥰😅😅🤭
Kuzum bak 32 bitiyor 33 e girecek benimki hala göstermedi benim kız da her gittiğimde namaz da 😂😂😂 secde ediyor diyor doktor bakalım 15 ekimde gidecem bu defa neresini gösterecek ❤️ aman sağlıklı olsunlarda. Maaşşallah kuzucuğuma büyüsün sağlıkla

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Amün
Bi ömür baqlari öyle olur insaAllah tek ilqili alakalı baba olsunlar. Bazen kıskanıyorum bazende ne quzel diyip çok hoşuma qidiyor rabbim muhabbetlerini arttrsin yawrularimizn babalaryla 🥰🤲🌺🤍🤗
Amin canım çok faklı bir duygu biz babamızdan sevgi görmedik çocuklarım görsün diye dua ettim hep Rabbim kabul etti duamı çok şükür 💞💞🤲🤲

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Daha dur sen cook eriyecekler seni baba kiz😂😍 babacim seni cok seviyorum der kizim esime cilveli cilveli . Şimdi elizan bebek doğacak hele şöyle 7 8 aylık bi olsun saçlar minicik bağlanacak pembis pembis giyinecek allahm süslü kokana bunlar yaa🤗🤗😬😬

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bak 32 bitiyor 33 e girecek benimki hala göstermedi benim kız da her gittiğimde namaz da 😂😂😂 secde ediyor diyor doktor bakalım 15 ekimde gidecem bu defa neresini gösterecek ❤️ aman sağlıklı olsunlarda. Maaşşallah kuzucuğuma büyüsün sağlıkla
Ahahha aynn bizde bu sefer sadece kolunu birde bacağının fotosunu aldık zor bela 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha dur sen cook eriyecekler seni baba kiz😂😍 babacim seni cok seviyorum der kizim esime cilveli cilveli . Şimdi elizan bebek doğacak hele şöyle 7 8 aylık bi olsun saçlar minicik bağlanacak pembis pembis giyinecek allahm süslü kokana bunlar yaa🤗🤗😬😬
Kokoş kızım 😍😍😅😅 bende oğluşumla çatlarım onları dediğin gibi 😅😅

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Ahahha aynn bizde bu sefer sadece kolunu birde bacağının fotosunu aldık zor bela 😅😅

Kokoş kızım 😍😍😅😅 bende oğluşumla çatlarım onları dediğin gibi 😅😅
Aman kolunu bacağını ısırırım minik kurabiye ❤️ olsun kuzum ya amannn iyi olsunlar da süpriz olur bak benim herkes şimdiden iddaalara giriyorlar kime benzeyevek diye

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Eşin üzerime iyi bi qul koklar benim bey kızımız olmaz diyodu. Geçen diyrum eşim beni öperken oqlum kiskaniyo hemen oda qelip öpuyo. Bende yarın kziimzda seni benden kiskanirmi dedim adam ben onu herkzden kıskanırım dedi 😅 dedim uzerime hemen qül kokluyosn oda diyo kız cocuqu farkli olur. Aliswerise qittimmi elini herseye uzatıyor 🤪🤣🤭🤭

Amin ecmain insaAllah bende çok istiyorum edepli ahlakli olsunlar rabbim korktuqumz kapıya uqratmasn insaAllah 🤲
Kız çocuğunun babalara kibarlık getirdiğini düşünüyorum hep oğlu olan babalar genelde kaba oğlum var babamız kaba Saba hareketlerle oynuyo mesela şimdiden başladı kızım olacak daha dikkatli olmalıyım diyor doğmadan edep getirdi bebeğim birde babanın biri kızım olana kadar evlat sevgisini anlayamadım demiş 🙊 hayırlı evlat olsun kız erkek hepside 🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kız çocuğunun babalara kibarlık getirdiğini düşünüyorum hep oğlu olan babalar genelde kaba oğlum var babamız kaba Saba hareketlerle oynuyo mesela şimdiden başladı kızım olacak daha dikkatli olmalıyım diyor doğmadan edep getirdi bebeğim birde babanın biri kızım olana kadar evlat sevgisini anlayamadım demiş 🙊 hayırlı evlat olsun kız erkek hepside 🥰
Tabi canım öyle zaten güreşiyorlar oğlanla kızla da bebeklerle oynar artık 😅😅

Valla abisi babasına benziyor bende kızım bana benzesin istiyorummmmm ❤️😂
Bendeee😍😍😍😅

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim oqlum benim hem cinsim la aslanım ws diyorum oqluma, kız babası nasıl olunur bilmiyorum ki diyo onuda zillim kızım diye sewerim diyo. ☺😃 kendilerinin farkina warmalari cok iyi bisey bence insaAllah basa kadar sürer

Tüm sayfalar yüklendi.