Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,599 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 5
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nur123

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Tersi çıkmış şansına canım çok şükür darısı başımıza 🤲🤲😇😅🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım gördüm bende prenses olacakmış inan çok sevindim bir kız bir oğlan miss 🥰😍😍
Nur çok sevinçliyim kız kız çıcugu çok farklı

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Minnoş kızımı görmeye gittik ama kapattı yüzünü nazlı kız bir türlü göstermedi en son doktor ama böyle olmaz hadi göster yüzünü diyince sırtını döndü 😅😅😅😅 tansiyon konusu şükür bir sıkıntı çıkmadı kilosu da iyiymiş şükür birde Nur cemalini görseydik iyiydi 🥰😅😅🤭
Benim kızımda mahrem yerini bile doqru düzgün qöstertmiyor kızlar namislılar nazlilar masaAllah 🥰😊 Allah baqslasin kuşum hayrlica kucaqna al insaAllah 🤲🤍🌺

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımda mahrem yerini bile doqru düzgün qöstertmiyor kızlar namislılar nazlilar masaAllah 🥰😊 Allah baqslasin kuşum hayrlica kucaqna al insaAllah 🤲🤍🌺
Benimkide daima kordonu bacak arası dayamış diye bugüne kadar erkek diyolardı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nur çok sevinçliyim kız kız çıcugu çok farklı
Aynen öyle canım 😍😍

Allah razı olsun canım yani tekrar cinsiyete baktı doktor gösterdi ama yüzünü göstermedi nedense 😅😅😅

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Minnoş kızımı görmeye gittik ama kapattı yüzünü nazlı kız bir türlü göstermedi en son doktor ama böyle olmaz hadi göster yüzünü diyince sırtını döndü 😅😅😅😅 tansiyon konusu şükür bir sıkıntı çıkmadı kilosu da iyiymiş şükür birde Nur cemalini görseydik iyiydi 🥰😅😅🤭
Saglikla kavusalim da bizde öyle görürüz yedinci ayimizdayiz hala gormedik elini kapatiyo bizimkide 🥰
Valla canım olmayınca olmuyor detaylıya gittim ordads yüzünü göstermedi doktorda yüzünün resmini çekmediği çocuk yokmuş dedi ki yarın gel sabahtan aradan alacağım seni bi daha deneyelim 😂yok onda da zorla çekti adam ama yan profilden sonra makine 3 boyurlu olduğu için dondurulmul görüntüyü oynattı tahmini bir yüz verdiler çocukla alakası yok 😂
Valla canım olmayınca olmuyor detaylıya gittim ordads yüzünü göstermedi doktorda yüzünün resmini çekmediği çocuk yokmuş dedi ki yarın gel sabahtan aradan alacağım seni bi daha deneyelim 😂yok onda da zorla çekti adam ama yan profilden sonra makine 3 boyurlu olduğu için dondurulmul görüntüyü oynattı tahmini bir yüz verdiler çocukla alakası yok 😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Saglikla kavusalim da bizde öyle görürüz yedinci ayimizdayiz hala gormedik elini kapatiyo bizimkide 🥰
Yaa nazlı kızlar 😍😍

Kız çocuk candır ❤
Allah eksikliklerini göstermesin ama bir başka oluyor insan 😍😍

Kız çocuk candır ❤
Bebek eşyalarına sevinçten nadıl vakacam
Kızlara seçenek daha çok kokoş hepsi bende birşeyler aldım beynim durdu hepsini almak istiyor insan 😍😍😍

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yaa nazlı kızlar 😍😍

Daha dogsun göreceksin kuzum😇bilmiyorum ya kızlar bambaşka şimdi erkek çocuğuna hamileyim ama biliyorum ki belli yasa gelince kopacak anneden babadan aramayacak ama kız öyle değil 1 gün aramasa duramayacak sürekli gelecek gidecek ayh duygulandım 😢

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Daha dogsun göreceksin kuzum😇bilmiyorum ya kızlar bambaşka şimdi erkek çocuğuna hamileyim ama biliyorum ki belli yasa gelince kopacak anneden babadan aramayacak ama kız öyle değil 1 gün aramasa duramayacak sürekli gelecek gidecek ayh duygulandım 😢
O yüzden derler ya hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez diye aynen öyle inşallah hayırlı evlat olurlar 🤲🤲🥰💞

Tüm sayfalar yüklendi.