Kontrole geldim 💞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrole geldim 💞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,050 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrole geldim 💞
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Ben 62 ile kaldım 70 le doğurdum şimdi 64 4 kg verirsem süper olur oda hep göbekte başka hicbiryerim almadı bu göbekte canımı sıktı çok alttarafa doğru sarkık sezeryan olduğu için mi acaba geçer mi
Nasıl bu kadar az kilo aldınız ben 32 haftalık oldum 10 kilo almışım benimkimi çok acaba

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl bu kadar az kilo aldınız ben 32 haftalık oldum 10 kilo almışım benimkimi çok acaba
16 kiloya kadar normal canim doğuma kadar 6 daha alsan yine normal ben en kilolu halimle kaldım 🤭 ilk oğluma 52 ile kaldım 45 kiloya düştüm iki ayda hastaneye yattım ilaçlar serumlar 57 ile doğurdum haytaimda 60 kiloyu bilmezdim iki senedir 62 lerdeyim çok şükür 🤭😀😀 zayiflikta başa bela kilo da başa bela eee yaş ilerledi artık kilo aliyo insan sakin kilo aliyom diye yememezlik yapma bebeğin güzel beslensin verirsin bu hamileliğim çok rahattı bulantı yoktu herşey yiyordum ona rağmen okadar aldım bünye meselesi bence ama doğumdan sonra bu on günde aldım desem inan ne bulsam yiyorum süt olsun diye 😀🤭 hamilelikte şekerli ekmek tuketmiyodum suyum çok fzlaydi belkide ondan çok almadım

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
16 kiloya kadar normal canim doğuma kadar 6 daha alsan yine normal ben en kilolu halimle kaldım 🤭 ilk oğluma 52 ile kaldım 45 kiloya düştüm iki ayda hastaneye yattım ilaçlar serumlar 57 ile doğurdum haytaimda 60 kiloyu bilmezdim iki senedir 62 lerdeyim çok şükür 🤭😀😀 zayiflikta başa bela kilo da başa bela eee yaş ilerledi artık kilo aliyo insan sakin kilo aliyom diye yememezlik yapma bebeğin güzel beslensin verirsin bu hamileliğim çok rahattı bulantı yoktu herşey yiyordum ona rağmen okadar aldım bünye meselesi bence ama doğumdan sonra bu on günde aldım desem inan ne bulsam yiyorum süt olsun diye 😀🤭 hamilelikte şekerli ekmek tuketmiyodum suyum çok fzlaydi belkide ondan çok almadım
Evet kesinlikle öyle yapıyorum zaten doğumdan sonra veririm nasılsa bebeğim kilolu doğsun o bana yeter 🤗

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.