Kontrole geldim 💞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrole geldim 💞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,047 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrole geldim 💞
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ama yerim yaaaa maşallah 🤩🤩 28 ocak esimin doğum günü bana da mi acaba 28 der🤩🤩 kilosu kacti canımm🥰
Çok şükür şimdi çıktık kızlar nst ye girdim bir sancı gördü devamlı değil ama bu şekilde devamlı olursa bekleme gel dedi 2 hafta sonra tekrar gidiyorum kısmetse ocak 28 için konuştuk kilosu boyu iyi dedi toparlmış bu şekilde devam dedi bende 5 kilo almışım yüzünü de göremedik çok inat etti bir türlü açmadı yüzünü sıpa 😅😅 🥰

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür şimdi çıktık kızlar nst ye girdim bir sancı gördü devamlı değil ama bu şekilde devamlı olursa bekleme gel dedi 2 hafta sonra tekrar gidiyorum kısmetse ocak 28 için konuştuk kilosu boyu iyi dedi toparlmış bu şekilde devam dedi bende 5 kilo almışım yüzünü de göremedik çok inat etti bir türlü açmadı yüzünü sıpa 😅😅 🥰
Masallah canım cok sevindim hayırla saglıkla alırsın ınsallah sayılı gunler cabuk gecer 🥰🤲🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Masallah canım cok sevindim hayırla saglıkla alırsın ınsallah sayılı gunler cabuk gecer 🥰🤲🤗
İnşAllah canım Allah razı olsun hayırlısı ile gelsinde 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama yerim yaaaa maşallah 🤩🤩 28 ocak esimin doğum günü bana da mi acaba 28 der🤩🤩 kilosu kacti canımm🥰
Valla söyledi inan aklımda kalmadı birazdan ultrason kağıdına bakıp yazayım kuzum 😍 sen bir konuş olmazsa 28 uygun mu falan dersin zaten sezaryan olacağı için kilosu falan da iyiyse verir bence o günü 🤭🤭😅

...

Moderator
Mod
rank
MaşaAllah canım.Vaktinde gelir inşaAllah minnoşun.Yerim ben onu yüzünüde göstermemiş.Benimkide bugün yüzünü eliyle kapatmış resmini alamadık.😘

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah canım.Vaktinde gelir inşaAllah minnoşun.Yerim ben onu yüzünüde göstermemiş.Benimkide bugün yüzünü eliyle kapatmış resmini alamadık.😘
Ay sorma ya günlerdir bekliyorduk yüzünü görmek için normalde doktor da uğraşır dürter falan ama bugün Nuh dedi peygamber demedi 😅😅

• Sevdim
Tepkiler: ...

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kendini yorma kendini dikkat et

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Dur sen bakalm bana derse ocak sonu diye bende 28 i olsun dicem nurum cok heyecanlandim suan🤣
İnşAllah canım Allah razı olsun hayırlısı ile gelsinde 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla söyledi inan aklımda kalmadı birazdan ultrason kağıdına bakıp yazayım kuzum 😍 sen bir konuş olmazsa 28 uygun mu falan dersin zaten sezaryan olacağı için kilosu falan da iyiyse verir bence o günü 🤭🤭😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar