Aynen canım hangisi doğru şaşırdım bendeValla doktora da güven kalmadı o farklı diyor bu farklı diyo hayırlısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen canım her yerde farklı birşey söylüyorlar 1 hafta sonra kontrol dedi gitmem oraya bildiğim hastaneye giderim kadın 5 dkda psikolojimi bozduCanım bana Bi hastane 3 hafta önde diyor başka hastane 2 hafta geride diyor ultrason görüntüsünde büyük ihtimal yanılma payı var 1 hafta içinde gelişimi 3 hafta önde giden bir bebeğin gelişimi 1 haftada 5 haftalık bir değişime uğramaz yani o yüzden sıkma canını yanılma payı yüksek o cihazların önemli olan bebeğin kan basıncının iyi olup olmaması bana öyle dediler doktorlar
Aynen sözde özel cihazları hep eski. Daha önceki gittiğim hastanede ki cihazlar iyiydi buraya taşınınca hastane Dr arayışına girdim kiminin muayene ücretleri çok pahalı sadece muayene için 300 500 diyen yerler bile var en son bi yer buldum oda hastane dandik çıktıAyyy cidden öyle ben de özele gittim ultrason fotosundan hiçbirsey anlamadım ya . Sözde özel .
36+4teyiz şuan canım 2700 2800 falan dediMerve kaçıncı haftandasım bebek kaç kilo diyorlar şuan
Canım döner inşallahta ne zaman isterse o zaman gelsin küçükler hep çok çektiriyor zatenSıkma canını kuzum vaktini bekliyor demek ki küçük bey en küçük ya nazlı olacaklar illa
Aynen canım gitmeyeceğim bir daha oraya ne biçim hastaneydi anlamadım bide bir kalabalıktı ki sorma görsen devlet hastanesi sanırsınCnm geçmiş olsun sıkma canını bi daha da gitme oraya o nasıl özel benim bildiğim özel daha temiz daha donanımlı daha teknolojik cihazlar olur
Son düzenleme: