Yasa teşekkür ederim kuzumBence sen hep burda ol canım. Uygulamada en çok görmek istediğim kişisin . Kötü birşey diyen biri varsa lütfen çıksın uygulamadan kıskançlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol güzel anneBen daha yeniyğm ama kimsenin senin hakkında kötü bi düşüncesi olduğunu düşünmüyorum gördüğüm kadarıyla kimin ne derdi varsa ilk sen koşturuyosun buda senin kalbinin güzelliğinden boşver oyüzden kim ne derse desin Allah herkese kalbinin ekmeğini yedirsin
Teşekkür ederim canım bende seni çok seviyorum sevgi için illa görmek dart değil insan görmeden de sevebiliyorAslas hiç öyle düşünme sen bu uygulamada görmesemde tanığım en iyi em merhametlisisin o yüzden kim sana demişse boşver takma Allaha havale et gitsin sen üzme o güzel canını şahsen ben görmesemde seni çok seviyorum yanlız seni değil birçok kişiyi sevdim arkadaşlığı dostluğu bursa hissettim
Senden de Allah razı olsun canım teşekkür ederim düşüncen beni çok mutlu ettiMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba burda bende yeniyim ne sorsam usanmadan sıkılmadan cevap veriyosun çünkü benim ilk hamileligim ve hiç birşey bilmiyorum sana ve diğer arkadaşlara soruyorum öyle ogreniyorum sen tam bir iyilik melegisin çokta yüce gonullusun biliyorum ki kimsenin kalbinin kırılmasını istemezsin sen boşver kim ne diyosa desin benim gözümde iyilik meleği başka diyecek bişeyim yok senden allah razı olsun sana ne sorsam hemen cevap veriyosun
Sen geliyor almanya dan ahahaaKızlar üzülmeyin Ayşem burada bu konuyu açmayalım birdaha eğlenmek konuşmak
Ben yazmışım öyle eğlenelim konuşalım
Teşekkür ederim balım benimAllah razı olsun senden gerçekten verdiğin bilgiler ayrı güzel teseli verişin ayrı güzel kimseye takma canım sen böyle kalmaya devam et çünkü sana ihtiyacımız var hiç takma canım içini ferah tut
Son düzenleme: