Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kimseye körü körüne güvenme bu eşin bile olsa adam yastığının altında telefonu ile yatıyorsa kusura bakma ama demek ki bir haltlar yiyor yıksa neden gizleme gereği duysun
Kimseye körü körüne güvenme bu eşin bile olsa adam yastığının altında telefonu ile yatıyorsa kusura bakma ama demek ki bir haltlar yiyor yıksa neden gizleme gereği duysun
Öyle düşünme anlıyorum seviyorsun ama gebelik boyunca sana bir kere nasılsın deyip bir ihtiyacın var mı diye aramaayn adam dan sana hayır gelmez canım sen ondan kurtulmaya bak
Canım sen ona gerekirse uyku hapı ver uyusun sende bak için rahatlasın gerizekalı bu admalar ya güzellikle olmuyorsa sende zorla yap anlattıkları nnnormal gelmedi bana ama sen yinede dikkatli ol yani baska aklıma birşey gelmedi açıkçası telefonu uyuyunca da baş ucunda mı kalıyor peki
Canım sen ona gerekirse uyku hapı ver uyusun sende bak için rahatlasın gerizekalı bu admalar ya güzellikle olmuyorsa sende zorla yap anlattıkları nnnormal gelmedi bana ama sen yinede dikkatli ol yani baska aklıma birşey gelmedi açıkçası telefonu uyuyunca da baş ucunda mı kalıyor peki
Öyle düşünme anlıyorum seviyorsun ama gebelik boyunca sana bir kere nasılsın deyip bir ihtiyacın var mı diye aramaayn adam dan sana hayır gelmez canım sen ondan kurtulmaya bak
Ah Kuzum bende körü körüne güvenirdim , geçen akşam eşim uyuyordu telefonu şarjdaydı öyle bir alıp bakmak istedim bir kadının hikâyesine yorum yapmış dm den gördüm ertesi sabah kalktım annemin evine gittim delirdi resmen ne oldu falan diye , ben dedim sen ne olduğunu benden daha iyi biliyorsun dedim ben hiçbir şey yapmadım dedi bende aldığım ekran görüntüsünü gösterdim şok oldu , yeminler falan etti ama ben inanmadım, bir on gün yalvardı yakardı ayaklarıma kapandı geri dönmedim ama sonunda oğlum için geri dönmek zorunda kaldım , tabi onun tüm sosyal medya hesaplarını da silme şartıyla ve ona bir daha asla güvenmediği mi ve sadece oğlum için geri döndüğümü söyledim, belki abartılacak birşey değil ama bugün yorum yapan yarın neler yapmaz gözü korktu ömrü billah bir daha böyle bir b..k yemez artık, sende içine şüphe düştüyse mutlaka gece derin uykuya girdiği bir vakit vardır telefonu gizlice alsan anlamaz hemen hesaplarına bakıp çıkarsın