Haber ver mutlaka.doktor ne dedi sanaAmin kuzum inşallah
Bende salı gitcem canım bklm
Haber ver mutlaka.doktor ne dedi sanaAmin kuzum inşallah
Bende salı gitcem canım bklm
Tabi haber veririm inşallah olur hayırlısıyla bende polikistik over var o biraz canımı sıkıyor benim tiroitlerim ve insilin direncimde yüksekmiş ilaç kullanıyorum ama polikistik over nasıl hallederim bilmiyorumEderim tabi kuzum sende haber var inşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz kan grubu sperm testleri istedi lan onlara bakacak
Kafana hiç takma canım Allah'ın izniyle oda geçer asla takma akışına bırak bir bakmissinki oda geçmişTabi haber veririm inşallah olur hayırlısıyla bende polikistik over var o biraz canımı sıkıyor benim tiroitlerim ve insilin direncimde yüksekmiş ilaç kullanıyorum ama polikistik over nasıl hallederim bilmiyorum
Takilmayacak gibi değil ki ne yazikki sen takiyor musun pekiKafana hiç takma canım Allah'ın izniyle oda geçer asla takma akışına bırak bir bakmissinki oda geçmiş
Ben takmıyorum kuzum takınca streste çok etkiliyor akışına bıraktım ben bunda da dedim bir hayır vardır ama güzel zalanda seninde olacak bebeğim uadigi bir andaTakilmayacak gibi değil ki ne yazikki sen takiyor musun peki
İnşallah ya.takmamayi nasıl becerdinBen takmıyorum kuzum takınca streste çok etkiliyor akışına bıraktım ben bunda da dedim bir hayır vardır ama güzel zalanda seninde olacak bebeğim uadigi bir anda![]()
Kuzum aslında ilk sene neden felan diyordum yine fazla Takmazdim olacağı varsa zaten olur dedim bir baktım hamile kalmışım ilk gebeligimde şimdide aynisını yapıyorum kimseyi duymuyorum çocuk neden yok niye olmiyormu felan demekki zamanı var diyorum karşılığını veriyorum duyma asla kimseyi birşeyle odaklan mesala ben youtubeden kuran açardım dinlerdim Türkçe mealini pasta börek bunlarla ilgileniyordum sende böyle yapİnşallah ya.takmamayi nasıl becerdin
Benim evde uğraşacak Cok şeyim var örgü öderim ders çalışırım pasta börek yemek gezme çarşı falan derken aklıma bile gelmemesi lazim ama geliyor isteKuzum aslında ilk sene neden felan diyordum yine fazla Takmazdim olacağı varsa zaten olur dedim bir baktım hamile kalmışım ilk gebeligimde şimdide aynisını yapıyorum kimseyi duymuyorum çocuk neden yok niye olmiyormu felan demekki zamanı var diyorum karşılığını veriyorum duyma asla kimseyi birşeyle odaklan mesala ben youtubeden kuran açardım dinlerdim Türkçe mealini pasta börek bunlarla ilgileniyordum sende böyle yap
Kuzum kötü düşünme Allah'ın izniyle olacak demkki bizim bebsilerimizinde bir zamanı varBenim evde uğraşacak Cok şeyim var örgü öderim ders çalışırım pasta börek yemek gezme çarşı falan derken aklıma bile gelmemesi lazim ama geliyor iste