Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyilestik çok şükür bir ağzımızın yarası kaldı ve ateşi bu gece çıkmadı kusura bakma anneme geldim o gecenin sabahı 6 da annemle acile başka hastaneye gittik o doktor serumun içine ilaç kırdı ilaç geçirdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şuanda gayet iyi sağol
Şuanda gayet iyi sağol
Sağol canim
Şuanda gayet iyi sağol
Sağol canim
Eskişehirde hava aşırı sıcak salgın var her gelen çocuk ateşle hastaneye geliyor
Şuanda gayet iyi sağol
Sağol canim
Eskişehirde hava aşırı sıcak salgın var her gelen çocuk ateşle hastaneye geliyor
Bu gün bizde iyilestik bizim acilde ilaçlı serum verdi şuan iyiyiz şükür üc günü bir ben bir Allah biliyor
Canım benim ne demek hepimizde anneyiz evladımız var bizimde ama bilgi ve duadan başka bir şey gelmiyor ne yazik ki elimizden sende sağol canım şimdi nasıl ?
Kızlar gece meleğin ateşi çıktı şuan bi duş aldirdim alnına felan bez koydum yeni düştü gece hastaneye götürdük bişey yapmadılar 39.6 dan 37.8 şuan uyanık olup tavsiyesi olan var mı
Öncelikle eğer çokts çıkarsa üşür hasta oşur gibi düşünme bez hariç soy çocuğu canım bol vol soğuk sulu bez koy alın koltuk altu kasık bölgelerine devamlı tazele ılık duş da iyi gelir bide burda şey okumuştum ayağının altına soğan kesip koymuş bihemen düşürmüş bilmiyorum belki işe yarar sende de canım Çok geçmiş olsun canım
Canım benim ne demek hepimizde anneyiz evladımız var bizimde ama bilgi ve duadan başka bir şey gelmiyor ne yazik ki elimizden sende sağol canım şimdi nasıl ?