Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar doğru bilmiyorum canim ama eyer anne kansızsa kansızlık sütten bebege geçiyormuş benimde kansızlığım var ben hergün 1 yemek kaşığı pekmeze bir bardak ilk su karıştırıp bir damlada limon damlatip içiyorum sütten pekmez bebeğe de geçiyor kansızlığın bebeğe geçmesin diye canim
Kızlar bir çoğunuz biliyorsunuz kayranın küçükken geçirdiği sıkıntıları bugun kontrole gittik. Kan değerine bakıldı kanı ilacı kullanmamıza rağmen yine düşmüş hayır düzelmiyor anlamıyorum niye kafayı yicem eskisi gibi olacak diye korkuyorum. Doktor damlayı 9 yap dedi 1 ay sonra tekrar kan bakılacak başka nasıl yükseltebilirim
Kızlar bir çoğunuz biliyorsunuz kayranın küçükken geçirdiği sıkıntıları bugun kontrole gittik. Kan değerine bakıldı kanı ilacı kullanmamıza rağmen yine düşmüş hayır düzelmiyor anlamıyorum niye kafayı yicem eskisi gibi olacak diye korkuyorum. Doktor damlayı 9 yap dedi 1 ay sonra tekrar kan bakılacak başka nasıl yükseltebilirim
Bende de kansızlık var oğlum da da canım pekmez ve kuru üzüm tüket ben faydasını gördüm oğlumun da normale döndü çok şükür bende 6.aydan itibaren pekmez ılık su bide ekmek dogruyorum birazda peynir ekliyorum kahvaltı da veriyorum halen de severek yiyor canım.kuru üzümü de çok seviyo mama sandalyesine bırakıp tabağına kuru üzüm koyuyorum hep bitirir. o şekilde kansızlığıni giderdik Allah şifa versin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keçi boynuzu pekmezi yarım çay bardağına iki çay kaşığı suluğuna koy içsin hergun ama arkasından da c vitamini ver ki emilimi artsın iki saat sonra emzirebilirsin
Bende de kansızlık var oğlum da da canım pekmez ve kuru üzüm tüket ben faydasını gördüm oğlumun da normale döndü çok şükür bende 6.aydan itibaren pekmez ılık su bide ekmek dogruyorum birazda peynir ekliyorum kahvaltı da veriyorum halen de severek yiyor canım.kuru üzümü de çok seviyo mama sandalyesine bırakıp tabağına kuru üzüm koyuyorum hep bitirir. o şekilde kansızlığıni giderdik Allah şifa versin inşallah
Keçiboynuzu pekmezi biraz ağır sanki benim oğlum yememisti.bizde dut pekmezi veriyoruz canım
İnşallah bizede fayda eder canım doğduğumdan beri onunla resmen savaş veriyor doktor en don kansızlık anemisi tanısı koydu ilaç verdi düzeldi gibiydi yeniden düşmeye başlamış
Canım malesef o sorun bendede var kan değerim ne kadar ilaç kullansam yükselmez. Hemotoliji damardan bir ilaç verdi ay da 1 olmak şartıyla ve vücuda 2 buçuk saat kadar bir sürede veriliyor. İlk verildiğinde yükseldi sonra vermedi o gün bu gündür hiç düşmedi. Cocukcuyla tedavi oluyorsan olma hemotolojiye başvur.
İnşallah canım
İnşallah bizede fayda eder canım doğduğumdan beri onunla resmen savaş veriyor doktor en don kansızlık anemisi tanısı koydu ilaç verdi düzeldi gibiydi yeniden düşmeye başlamış