Dine gore canim.bugun kapandim artik Allah mübarek etsin inşallah
H Hanmtutenk Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 220 4 Kasım 2022 #51 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Dine gore canim.bugun kapandim artik Genişletmek için tıkla ... Allah mübarek etsin inşallah
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Dine gore canim.bugun kapandim artik Genişletmek için tıkla ... Allah mübarek etsin inşallah
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 4 Kasım 2022 #52 Hanmtutenk' Alıntı: Allah mübarek etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin tesekurler
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 4 Kasım 2022 #53 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kizlar ben kapanmak isdiyorum cocuklugdan isdiyordum nasib olmadi simdide cok isdiyorum esimde kapanmami isdiyor amma.kaynanam kapanma aysu senden korkacak diyor bebegin seni tanimayacak fln gibu laflar ediyor kapanmami aysu korkar diye isdemiyormus Genişletmek için tıkla ... Cnm profilini gördüğüm kadarıyla kapanmisisn hayırlı olsun kaynanam dediği çok mantıksız içinden geliyorsa kapan kimseye bakma senin ne düşündüğün önemli rabbbim bizede nasip eder inslalah
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kizlar ben kapanmak isdiyorum cocuklugdan isdiyordum nasib olmadi simdide cok isdiyorum esimde kapanmami isdiyor amma.kaynanam kapanma aysu senden korkacak diyor bebegin seni tanimayacak fln gibu laflar ediyor kapanmami aysu korkar diye isdemiyormus Genişletmek için tıkla ... Cnm profilini gördüğüm kadarıyla kapanmisisn hayırlı olsun kaynanam dediği çok mantıksız içinden geliyorsa kapan kimseye bakma senin ne düşündüğün önemli rabbbim bizede nasip eder inslalah
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 4 Kasım 2022 #54 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Canim ben cok dunsumusun yilardir isdiyorum.kararim.kesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Kizlar kapandim Ekli dosyayı görüntüle 2794 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş, çok yakışmış
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Canim ben cok dunsumusun yilardir isdiyorum.kararim.kesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Kizlar kapandim Ekli dosyayı görüntüle 2794 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş, çok yakışmış
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 4 Kasım 2022 #55 Agrin💕Zerya' Alıntı: Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş, çok yakışmış Genişletmek için tıkla ... Tesekirler.kuzum
Agrin💕Zerya' Alıntı: Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş, çok yakışmış Genişletmek için tıkla ... Tesekirler.kuzum
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 5 Kasım 2022 #56 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekirler.kuzum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım