Tesekur ediirim.canmCanım çok yakışmış çok güzel olmuşsun allahım daim etsin inşaallah senin adına çok çok sevindim
Tesekur ediirim.canmCanım çok yakışmış çok güzel olmuşsun allahım daim etsin inşaallah senin adına çok çok sevindim
Sagol askim.aminKuzum çok yakışmış rabbim daim etsin insallah bizlerede kapanmak nasip olur inşallah kuzum ❤❤
Oyyy çok güzel olmuşsun kuzum rabbim dayım etsinCanim ben cok dunsumusun yilardir isdiyorum.kararim.kesin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kizlar kapandim
Ekli dosyayı görüntüle 2794
Tesekur edirim.canim benimOyyy çok güzel olmuşsun kuzum rabbim dayım etsin
Canım. Masallah çok yakismisCanim ben cok dunsumusun yilardir isdiyorum.kararim.kesin
Kizlar kapandim
Sagol canimCanım. Masallah çok yakismis
Çok saçma senın kapalı halıne alısır canım çocuk senı vazgecırmeye calısıyor bence ıcınde varsa hemen kapanKizlar ben kapanmak isdiyorum cocuklugdan isdiyordum nasib olmadi simdide cok isdiyorum esimde kapanmami isdiyor amma.kaynanam kapanma aysu senden korkacak diyor bebegin seni tanimayacak fln gibu laflar ediyor kapanmami aysu korkar diye isdemiyormus
Çok çok guzel olmuşsun ya maşallahCanim ben cok dunsumusun yilardir isdiyorum.kararim.kesin
Kizlar kapandim
Kizlar ben kapanmak isdiyorum cocuklugdan isdiyordum nasib olmadi simdide cok isdiyorum esimde kapanmami isdiyor amma.kaynanam kapanma aysu senden korkacak diyor bebegin seni tanimayacak fln gibu laflar ediyor kapanmami aysu korkar diye isdemiyormus
Örfi bir kapanmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa dine göre mi?korkar diye isdemiyormus
Dine gore canim.bugun kapandim artikÖrfi bir kapanmaktan mı bahsediyorsunuz yoksa dine göre mi?
Çünkü dinimizde hörgüç yapmak, rengarenk giyinmek, pantolon giyinmek, dar giyinmek, bilek göstermek, vs yoktur Kuran'da sabit deliller vardır. Ve sahih hadisler mevcuttur. Alimler ve Allemelerin net fetvaları vardır.
Ama örfi örtü başa bir eşarp ve hafif uzun tunikler den ibaret tabi uzun giyinenler de azalmaya başladı