Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yeni kapandım biliyorsun. Evde açığım biryere gidince kapanıyorum kapandığım zaman Yuşa Han biyere gideceğimizi anlıyor çok heyecanlanıyor. Hiç korkma falan olmadı aksine daha çok sevdi bazen duş falan alıncada başımı kapatıyorum sürekli gülüyor manyak
Ne güzel canım bak hem eşinde kapanmanı istiyormuş sende istiyorsun kaynanan ne alaka ahirette hesabını o mu verecekmiş bişey derse cevabını verirsin canım benim kızımda daha dün dışarıya çıkmak için eşarbımı taktım bebeğimi kucağıma aldım arkası dönüktü beni eşarpla görünce gülümseyerek bana baktı benimde hoşuma gitti bi bebek annesini her haliyle sever canım merak etme onlar şeytan vesveseleri aldırış etme iradeli ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Saçma hiçte korkmaz zamanla alışır hatta sen dışarı çıkarken Eşarp yapınca heyecanların dışarı çıkacağını anlar . Mesela Kayra evde beni hep açık görüyor.. kafama eşarp takınca hemen hetcanlanip gülüyor daha şuana kadar bir sıkıntı olmadı canım
Aynı bizdede berra da dün ben okula kızımı almaya gitmek için eşarbımı yaptım arkası dönüktü bağırıyordu beni görünce sustu gülümsedi dışarı çıkacağımızı mı anladı yoksa eşarplı görünce mi güldü bilmem ama çocuk niye korksun demi saçlarımı saldığımda da gülüyor eşarp taktığımda da gülüyor
Günaydın canım kızın hiçte senden korkmaz merak etme. Ben de senin gibi hep kapanmak istiyordum erteleye erteleye kızım doğdu. kapandığımda kızımın 40'ı yeni çıkmıştı çokta iyi tanıyordu beni evimde yine açığım, dışarı çıktığımda da kızımın yanında örtündüğüm için hiç sorun olmamıştı. Şimdiden hayırlı olsun canım sen istiyorsan dinleme kimseyi
Ne güzel canım bak hem eşinde kapanmanı istiyormuş sende istiyorsun kaynanan ne alaka ahirette hesabını o mu verecekmiş bişey derse cevabını verirsin canım benim kızımda daha dün dışarıya çıkmak için eşarbımı taktım bebeğimi kucağıma aldım arkası dönüktü beni eşarpla görünce gülümseyerek bana baktı benimde hoşuma gitti bi bebek annesini her haliyle sever canım merak etme onlar şeytan vesveseleri aldırış etme iradeli ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynı bizdede berra da dün ben okula kızımı almaya gitmek için eşarbımı yaptım arkası dönüktü bağırıyordu beni görünce sustu gülümsedi dışarı çıkacağımızı mı anladı yoksa eşarplı görünce mi güldü bilmem ama çocuk niye korksun demi saçlarımı saldığımda da gülüyor eşarp taktığımda da gülüyor
Ben yeni kapandım biliyorsun. Evde açığım biryere gidince kapanıyorum kapandığım zaman Yuşa Han biyere gideceğimizi anlıyor çok heyecanlanıyor. Hiç korkma falan olmadı aksine daha çok sevdi bazen duş falan alıncada başımı kapatıyorum sürekli gülüyor manyak
Ev hali açık saçımız ama dışarıya çıkarken örtünce Gökçe hiç farklı davranmıyor. Normalde nasılsa öyle görüyor. Onlar bizim başımızdan çok sesimizden ve yüz ifadelerimizden etkileniyor kesinlikle. Korkmaz canım hiç merak etme. Evde arada başına örtü tak alışsın senin örtülü hallerine minik Aysu
Bebekler etrafını algılamaya başlayınca açık halinle kapali halini farkediyor ama konuşunca sesten kokudan anlıyorlar tabi. Hiçte korkmuyorlar canım benim sen kaynana na bakma içinden geliyorsa erteleme hiç. Bu düşünce herkese nasip olmuyor