Bazı insanlar bu ay tutulmasını yada güneş tutulmasini bir şeylere
bağlıyor ya ondan bence böyle bir şey yapmış olabilir peygamber efendimiz
Ay ve güneş tutulması esnasında namaz kılmak sünnettir. Güneşin ve ayın tutulmaları, küsuf ve husuf namazları denilen iki özel ibadetin vakitleridir. Yani; gece ve gündüzün nurani âyetlerinin perdelenmesiyle Allah’ın büyüklüğünü ilana sebep olduğundan, Cenab-ı Hak kullarını o vakitte bir nevi ibadete davet eder.Bazı insanlar bu ay tutulmasını yada güneş tutulmasini bir şeylere
Aaâ ilk kez duydum kuzum çok teşekkür ederimAy ve güneş tutulması esnasında namaz kılmak sünnettir. Güneşin ve ayın tutulmaları, küsuf ve husuf namazları denilen iki özel ibadetin vakitleridir. Yani; gece ve gündüzün nurani âyetlerinin perdelenmesiyle Allah’ın büyüklüğünü ilana sebep olduğundan, Cenab-ı Hak kullarını o vakitte bir nevi ibadete davet eder.
Rica ederim canım ❤Aaâ ilk kez duydum kuzum çok teşekkür ederim
Ben ilkokuldayken izlemiştim bugünde güneşi takip edecek vaktim yokkKızlar merhaba bugün duyduğuma göre güneş tutulması bekleniyormus . Önceden güneş tutulmasına tanıklık eden var mı ben ilk kez göreceğim
Ben doğudayım da göremem heralde uçağa atla gel misafirim ol kuzum güneşe beraber bakalımYa kızlar güneş tutulması Türkiye'nin doğu kısmında gozukuyormus .ben tövbe göremem Türkiye'nin batı kısmındayım
Tek turkuyedemi gornecek ben asla gormem o zamanYa kızlar güneş tutulması Türkiye'nin doğu kısmında gozukuyormus .ben tövbe göremem Türkiye'nin batı kısmındayım
Ben okula giderken okulun bahçesinde bakmıştık çok abartılacak birşey olmamıştıKızlar merhaba bugün duyduğuma göre güneş tutulması bekleniyormus . Önceden güneş tutulmasına tanıklık eden var mı ben ilk kez göreceğim
Bende abimin kolunun röngeniyle izlemiştimBen ilkokuldayken kafa filmiyle izlemiştim