Bende okul zamanı görmüştüm canım ama burda olacakmı bilmiyorum il il farklıymışKızlar merhaba bugün duyduğuma göre güneş tutulması bekleniyormus . Önceden güneş tutulmasına tanıklık eden var mı ben ilk kez göreceğim
Bende okul zamanı görmüştüm canım ama burda olacakmı bilmiyorum il il farklıymışKızlar merhaba bugün duyduğuma göre güneş tutulması bekleniyormus . Önceden güneş tutulmasına tanıklık eden var mı ben ilk kez göreceğim
Keşke bende ama burda olmayacakmışEvet ya keşke bende görebilseydim
Birde bakmak iyi değilmiş namaz kılıp sadaka vermek ve evde bakara süresi okumak veya dinlemek gerekiyormuş kaza ve belanın defi içinYaa neden acaba bir anlamı mi var ki i
Güneydoğu'dayım görür müyüm acabaYa kızlar güneş tutulması Türkiye'nin doğu kısmında gozukuyormus .ben tövbe göremem Türkiye'nin batı kısmındayım
Yaa o zaman ben görebilirim belki ama ne,zaman tutulacak ben de merak ettim,Ya kızlar güneş tutulması Türkiye'nin doğu kısmında gozukuyormus .ben tövbe göremem Türkiye'nin batı kısmındayım
Bekleyelim bakalım görelimKızlar merhaba bugün duyduğuma göre güneş tutulması bekleniyormus . Önceden güneş tutulmasına tanıklık eden var mı ben ilk kez göreceğim
Görüldügü yerde pek haayira alamet degil drler ama bilemem en iyisini Allah cc bilirKızlar merhaba bugün duyduğuma göre güneş tutulması bekleniyormus . Önceden güneş tutulmasına tanıklık eden var mı ben ilk kez göreceğim