Ay İnşallah kuzum yoksa dönemeyince geri. Ağlıyor aklımı alıyor resmenMaşallah minişe ❤1 aya kalmaz dòner canım tekrar dònemeyip sıkıldığı için ağlıyor ama çabalayacaktır zamanla
Ay İnşallah kuzum yoksa dönemeyince geri. Ağlıyor aklımı alıyor resmenMaşallah minişe ❤1 aya kalmaz dòner canım tekrar dònemeyip sıkıldığı için ağlıyor ama çabalayacaktır zamanla
Olabilir kuzum agresif benim oğlumSinirlendiği için ağlıyordur canım
Ahh bu bebişlerOlabilir kuzum agresif benim oğlum
Sen nasılsın canımAhh bu bebişler
Sancılar dışında iyiyim çok şükür sen nasılsınSen nasılsın canım
Gelmiyor mu hala bebiş. Ben yorgun Kayra daha yeni uyudu yemek yiyorumSancılar dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bu haftadan sonra gelebilir hanım egendiye bağlı afiyet olsun güzelim vallahi bebek küçük olunca insan yetişemiyor hiç bir şeyeGelmiyor mu hala bebiş. Ben yorgun Kayra daha yeni uyudu yemek yiyorum
Gel beraber ollsun canım. Gelsin gelsin hepimiz onu bekliyoruzBu haftadan sonra gelebilir hanım egendiye bağlı afiyet olsun güzelim vallahi bebek küçük olunca insan yetişemiyor hiç bir şeye
Çok sağol bitanem benim 2 çocuk çok sabırsız biz çoktan yedik bende gelsin istiyorum bi an önce sonra doğum korkusu basıyor beni vazgeçiyorumGel beraber ollsun canım. Gelsin gelsin hepimiz onu bekliyoruz