14 galiba uygulamaya göre öyle ultrasona görede üç dört gün geride bilmiyorum şuan kaç haftalık ama üç ay bitti dörtteyim onu biliyorumŞimdi kaç haftalıksin kuzum
14 galiba uygulamaya göre öyle ultrasona görede üç dört gün geride bilmiyorum şuan kaç haftalık ama üç ay bitti dörtteyim onu biliyorumŞimdi kaç haftalıksin kuzum
İnşallahÇıkarr kuzum çıkar
Ya umarım belli olur gittiğimde bir sürü çikolata yiyip gidecen normalde bunda yemem ama yiyecem öğrenmek içinİnşallah kuzum benim zaten 14 haftadasın 2 hafta sonra falan gitsen 16'da net bir şekilde belli olur inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
❤❤
3 hafta sonra öğrenirsin İnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versin14 galiba uygulamaya göre öyle ultrasona görede üç dört gün geride bilmiyorum şuan kaç haftalık ama üç ay bitti dörtteyim onu biliyorum
Amin canım inşallahSağlıklı gelsin İnşallah kuzum
Galiba canım bende ona bakıyordumHerhalde gene Nefis Yemek tariflerine kaldık
Aynen kuzum bol bol çikolatayı ultrasonu girmeden önceİnşallah
Ya umarım belli olur gittiğimde bir sürü çikolata yiyip gidecen normalde bunda yemem ama yiyecem öğrenmek için
Aman bir de komaya falan girersin fazla da abartma bir de giderken Taze sıkılmış portakal suyu içebilirsen Ondan iç Onun da çok faydası oluyorİnşallah
Ya umarım belli olur gittiğimde bir sürü çikolata yiyip gidecen normalde bunda yemem ama yiyecem öğrenmek için
Amin canım Allah razı Olsun3 hafta sonra öğrenirsin İnşallah kuzum Rabbim gönlüne göre versin
❤❤Amin canım inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Galiba canım bende ona bakıyordum