Konunuz airfryer🙈🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konunuz airfryer🙈🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,722 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Konunuz airfryer🙈🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Yok belli değil daha doğrusu on gün sonra kontrolüm var gidecem belki doktor söyler, benim içime kız doğuyor Ali'ye göre daha farklı bir gebelik geçiriyorum kız olsunda çok istiyorum canım ama hayırlısı inşallah bakalım
Ay Hadi İnşallah kuzum benim en önemlisi hepimiz için Tabii ki de sağlık Ama inşallah bir tane kızın olur Rabbim hayırlısını verir inşallah bana da haber ver olur mu öğrenince

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Oyyy masallah masallah kuzum.benim yaaa seni nedense cok sevdim ben kiz vallha kanim kaynadi sana rabbim evlatlarinla güzel günler görmeyi nasp etsin sana birtanem 🤲🙏🥰
Ya gerçekten mi çok sağol canım benim bende seni çok sevdim gerçekten 😍 amin amin inşallah cümlemize inşaallah 🤲♥️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Amin inşallah canım Allah razı olsun 🤲 size de çok gecmis olsun inşallah ağrısı olmaz ,
Cevap vermedim canım göbeğim çıkmadı Ali'de de yoktu şuan üç aylık ilerde çıkarmı bilmiyorum
Sendende kuzum
Yaa o zaman daha erken mis kuzum 5 aydan sonra belirgin olur artık hadi hayırlısı inşallah

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ay Hadi İnşallah kuzum benim en önemlisi hepimiz için Tabii ki de sağlık Ama inşallah bir tane kızın olur Rabbim hayırlısını verir inşallah bana da haber ver olur mu öğrenince
Aynn canım inşallah inşallah çok istiyorum bir tane kızım olsun bakalım, mutluka haber veririm canım inşallah belli olur Ali'de 21 haftada öğrenmiştim bunda o kadar beklemem umarım 😀

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynn canım inşallah inşallah çok istiyorum bir tane kızım olsun bakalım, mutluka haber veririm canım inşallah belli olur Ali'de 21 haftada öğrenmiştim bunda o kadar beklemem umarım 😀
İnşallah kuzum benim zaten 14 haftadasın 2 hafta sonra falan gitsen 16'da net bir şekilde belli olur inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn canım çıkar inşallah o duyguyu yaşamak istiyorum bende 😍
🤲♥️
❤❤🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.