Ayyyy alcam alcam esimi ikna ettim bakalim 6.5 litre olandan düşünüyorum kuzum mağlum 4 kişiyizCanım bende kullanıyorum Arzum ama benimki küçük evde kalabalık değiliz ama pratik yani ama evde kalavaliksan büyük al canım ben memnunum açıkçası
Ayyyy alcam alcam esimi ikna ettim bakalim 6.5 litre olandan düşünüyorum kuzum mağlum 4 kişiyizCanım bende kullanıyorum Arzum ama benimki küçük evde kalabalık değiliz ama pratik yani ama evde kalavaliksan büyük al canım ben memnunum açıkçası
Yaaa neyi var kuzum cok geçmiş olsum ali oglun demiYoo canım gidemedim gideceğimiz gün Ali hastalandı annemlerin evide sobali olduğu için baya soğuk hava o yüzden iyileştikten sonra gideriz dedik
Sabah tansiyonum çok düşüktü ama şimdi iyiyim çok şükür canım sağol
Mariyam nasılsın kuzum nasıl gidiyor gebelikYoo canım gidemedim gideceğimiz gün Ali hastalandı annemlerin evide sobali olduğu için baya soğuk hava o yüzden iyileştikten sonra gideriz dedik
Sabah tansiyonum çok düşüktü ama şimdi iyiyim çok şükür canım sağol
Al kız al oh olsun kullan gitsinAyyyy alcam alcam esimi ikna ettim bakalim 6.5 litre olandan düşünüyorum kuzum mağlum 4 kişiyiz
Aynen ayyy bakalim alınca size resim atarim sizlerin daha iyisi olsun birtanemAl kız al oh olsun kullan gitsin
Sağol canım sağuk algınlığı, evet oğlum canımYaaa neyi var kuzum cok geçmiş olsum ali oglun demi
Dukkat et kuzum kan sekerin mi düştü acaba
İyiyim canım teşekkür ederim, zorlanıyorum biraz ama idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın çocuklar nasıl KuzumMariyam nasılsın kuzum nasıl gidiyor gebelik
Cok geçmiş olsun birtanem bu ara cocuklarda bi hastalik var ya benim oglanda grip olucak alarmda heranSağol canım sağuk algınlığı, evet oğlum canım
Yok canım benim kan değerlerim düşük olduğu için bide hipotansiyon hastasıyım normalde de düşüktür gebelikte daha da zor oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyiyim canım teşekkür ederim, zorlanıyorum biraz ama idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın çocuklar nasıl Kuzum
Allah iyilik versin inşallah kuzumSağol canım sağuk algınlığı, evet oğlum canım
Yok canım benim kan değerlerim düşük olduğu için bide hipotansiyon hastasıyım normalde de düşüktür gebelikte daha da zor oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyiyim canım teşekkür ederim, zorlanıyorum biraz ama idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın çocuklar nasıl Kuzum
TM cnm at bekliyorumAynen ayyy bakalim alınca size resim atarim sizlerin daha iyisi olsun birtanem