Konunuz airfryer🙈🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konunuz airfryer🙈🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,727 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Konunuz airfryer🙈🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Zaten yemeklerin tadını da değiştiriyor mikrodalga. Bu tür hızlı pişiriciler zamandan tasarruf konusunda iyi özellikle çalışan insanlar için ama sağlık açısından zum zamana yayılmış bir plana bağlı olarak piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum ya nedense
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama yinee sana etrafımda kullanıp memnun kalanların övdüğü markayı söyluyim xiomi ben mutfak birde elektrikli aletlerde Philips in başarılı olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim birtanem kafama yatan suan philips açıkçası🙏🙈💜

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Ayyy merakla bekliyorum 🙈

Aynen ole önceden bunlarmi varmi boşver bakalim esimin kanina giremezsem belki bende alamam 😂😂😂

Aynen ole önceden bunlarmi varmi boşver bakalim esimin kanina giremezsem belki bende alamam 😂😂😂
Canımsın ya o işte alma taraftarı bir yönden ama işte verdiğimiz Paraya yazık olur diye korkuyor açıkçası ben de kanına giriyorum şimdi bir de umduğum gibi olmazsa biliyor musun erkek milletine küplere biner
Beklediğin gibi çıkmazsa vay haline 😂😂eğer umduğu gibi ççıkmazsa eşin ayferden beklediğiniz performansın yüz katını senden bekler burnundan da fitil fitil getirir😂😂😂 aman ona vereceğin paraya başka almak istediğin bir şeyi alırsın el lezzetinden daha güzel lezzetmi olur , Ayfer bizden hamaratli ama bizim yaptığımız gibi güzel yapabilir mi yahu 🤣😌 elektrik süpürgesi alırsın sevdiğinden sessiz sakin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Beklediğin gibi çıkmazsa vay haline 😂😂eğer umduğu gibi ççıkmazsa eşin ayferden beklediğiniz performansın yüz katını senden bekler burnundan da fitil fitil getirir😂😂😂 aman ona vereceğin paraya başka almak istediğin bir şeyi alırsın el lezzetinden daha güzel lezzetmi olur , Ayfer bizden hamaratli ama bizim yaptığımız gibi güzel yapabilir mi yahu 🤣😌 elektrik süpürgesi alırsın sevdiğinden sessiz sakin
mariya yaaa var ya vallahi beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün aşkım sen çok yaşa sen çok mutlu ol okurken resmen kahkaha attım Ayfer Evet bizden Hamarat ama yani her eve de lazım diye düşünüyorum ayfer'den ay Bilmiyorum vallahi Ayfer kötü çıkarsa Benim koca artık beni ne yapar bilmiyorum ya çok hevesim var Bundan çevrende de kullanan var yani kafaya da taktım açıkçası kafaya taktığım bir şeyi yapmam lazım sonra hastalanıyorum böyle ister istemez alamazsam Eğer bilmiyorum bir konuşayım da tekrar olmadı Belki benim vazgeçilebilir geçiremeyebilir bakalım Hangimizin ki ağır basacak😂😂😂

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
mariya yaaa var ya vallahi beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün aşkım sen çok yaşa sen çok mutlu ol okurken resmen kahkaha attım Ayfer Evet bizden Hamarat ama yani her eve de lazım diye düşünüyorum ayfer'den ay Bilmiyorum vallahi Ayfer kötü çıkarsa Benim koca artık beni ne yapar bilmiyorum ya çok hevesim var Bundan çevrende de kullanan var yani kafaya da taktım açıkçası kafaya taktığım bir şeyi yapmam lazım sonra hastalanıyorum böyle ister istemez alamazsam Eğer bilmiyorum bir konuşayım da tekrar olmadı Belki benim vazgeçilebilir geçiremeyebilir bakalım Hangimizin ki ağır basacak😂😂😂
Sağol canım benim sende çok yaşa hep mutlu ol♥️ güldürdüysem ne mutlu bana😂 bende öyleyim istediğim birşeyi yapmazsam sıkıntı oluyor bana o yüzden bu Ayfer için kendimi avutuyorum almayı kafaya koysam alamam yoksa bilsem eşim alır bende isterdim bir tane olsun son model gelinlerin son model robotları bizde de olsun 😂😂 sen şansını dene aşkım valla oldu oldu olmadı bileğine kuvvet yine kendin yapar kendin pişirir kendin temizlersin😁😉 inşallah İstediğin olur alırsın ☺️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sağol canım benim sende çok yaşa hep mutlu ol♥️ güldürdüysem ne mutlu bana😂 bende öyleyim istediğim birşeyi yapmazsam sıkıntı oluyor bana o yüzden bu Ayfer için kendimi avutuyorum almayı kafaya koysam alamam yoksa bilsem eşim alır bende isterdim bir tane olsun son model gelinlerin son model robotları bizde de olsun 😂😂 sen şansını dene aşkım valla oldu oldu olmadı bileğine kuvvet yine kendin yapar kendin pişirir kendin temizlersin😁😉 inşallah İstediğin olur alırsın ☺️
Ya sen çok tatlısın biliyor musun

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz🤷‍♀️💜
Canım bende kullanıyorum Arzum ama benimki küçük evde kalabalık değiliz ama pratik yani ama evde kalavaliksan büyük al canım ben memnunum açıkçası

Tüm sayfalar yüklendi.