Kim bilir belki birgünAynen ya kızartma yaparken Ocak maf oliyo o yüzden hiç yapmak istemiyorumAir fryer de pahalı ama biraz
elbet bi gun alırız

Kim bilir belki birgünAynen ya kızartma yaparken Ocak maf oliyo o yüzden hiç yapmak istemiyorumAir fryer de pahalı ama biraz
elbet bi gun alırız
Hiç zor değil kuzum akşam her yemekten sonra ocağı sileriz ya bende aifryerin parçalarını çıkarıyorum bir kere deterjanlı bez sürüp duruluyorum alt rezidans ta çok bekletmeden iki taraflı çıkıyor mikrofiber bezle siliyorum yağ kalıntısı varsa da deterjanla diş fırçasıyla fırçalıyorum siliyorum bir ara bekletmistim temizliği zor oldu daha en fazla iki üç gün kalıyor temizliyorum kuzum ben aldığımda 6000 civarıydı şimdi 7000 küsur olmuşAynen kuzum yaa bir elimde bez o sekilde kizartma yapiyorum yaparsamda evde cok fazla yapma taraftarif degilim ama mecbur oluyoruz insallah alirsin kuzum sende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onu sevmiyorum kuzum iste teyzemin vardi hem temizlemesi onun cok zahmetliymis
Kacta almistin kuzum temizlemesi nasil oluyor emine zor mu
Aynen öyle kuzum
analadim kuzum cok tesekkur ederim en kisa zamanda alip koymam lazim seninkini bi arastiriyim benHiç zor değil kuzum akşam her yemekten sonra ocağı sileriz ya bende aifryerin parçalarını çıkarıyorum bir kere deterjanlı bez sürüp duruluyorum alt rezidans ta çok bekletmeden iki taraflı çıkıyor mikrofiber bezle siliyorum yağ kalıntısı varsa da deterjanla diş fırçasıyla fırçalıyorum siliyorum bir ara bekletmistim temizliği zor oldu daha en fazla iki üç gün kalıyor temizliyorum kuzum ben aldığımda 6000 civarıydı şimdi 7000 küsur olmuş
Senin minnak kaç yaşındaydı Ay ben hep unutuyorum Alzheimer oldu herhalde
Canım Şubat'ın 3 ünde geldi 6 sında deprem oldu fırsatım olmadı denemeye bir sefer patates kizarttim çok az yağ koydum güzel olduCanım benim ya İnşallah gene yaparsın kuzum benim Çok iyi almışsın Sen 1800'e hiçbir şey değil şu an fiyatlar 5.000 6.000 7.000 hep o civarda patatesi böyle yağlı mı bırakıyor veyahut da hiç et falan denedin mi
Kuzum benim ya inşallah İleriki zamanda bol bol Yaparsın Allah'ın izniyle Hiç canını sıkmaCanım Şubat'ın 3 ünde geldi 6 sında deprem oldu fırsatım olmadı denemeye bir sefer patates kizarttim çok az yağ koydum güzel oldu
4 litre canım XL diye geciyo denicem en kısa zamanda bakalım mutfak dolabına kaldırdım benim sıpa rahat vermiyoda onu gordumu karisdrcam diye ortalığın anasını aglatiyoYaaa cok iyiymis kuzum bize hic hediye feln vermedilerkac litrelik senin ki genis mi ici baya
Tabi kuzum doğru ama herseyi pisrigini ve pratik oldugunu söylüyorlar açıkçası bende var mikrodalga ama.kullanmiyorum sevmiyorum onu
Oh maşallah maşallah çocuklar çok meraklı ya gerçekten dene bakalım nasıl oluyor4 litre canım XL diye geciyo denicem en kısa zamanda bakalım mutfak dolabına kaldırdım benim sıpa rahat vermiyoda onu gordumu karisdrcam diye ortalığın anasını aglatiyo
❤❤❤Oh maşallah maşallah çocuklar çok meraklı ya gerçekten dene bakalım nasıl oluyor
Deneyince yazarım canım kek pastada yapiyo ama nasıl olur bilemdim hadi tavuk et balık yapardaOh maşallah maşallah çocuklar çok meraklı ya gerçekten dene bakalım nasıl oluyor
❤❤❤![]()