Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen kuzum yaa bir elimde bez o sekilde kizartma yapiyorum yaparsamda evde cok fazla yapma taraftarif degilim ama mecbur oluyoruz insallah alirsin kuzum sende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onu sevmiyorum kuzum iste teyzemin vardi hem temizlemesi onun cok zahmetliymis
Kacta almistin kuzum temizlemesi nasil oluyor emine zor mu
Hiç zor değil kuzum akşam her yemekten sonra ocağı sileriz ya bende aifryerin parçalarını çıkarıyorum bir kere deterjanlı bez sürüp duruluyorum alt rezidans ta çok bekletmeden iki taraflı çıkıyor mikrofiber bezle siliyorum yağ kalıntısı varsa da deterjanla diş fırçasıyla fırçalıyorum siliyorum bir ara bekletmistim temizliği zor oldu daha en fazla iki üç gün kalıyor temizliyorum kuzum ben aldığımda 6000 civarıydı şimdi 7000 küsur olmuş
Hiç zor değil kuzum akşam her yemekten sonra ocağı sileriz ya bende aifryerin parçalarını çıkarıyorum bir kere deterjanlı bez sürüp duruluyorum alt rezidans ta çok bekletmeden iki taraflı çıkıyor mikrofiber bezle siliyorum yağ kalıntısı varsa da deterjanla diş fırçasıyla fırçalıyorum siliyorum bir ara bekletmistim temizliği zor oldu daha en fazla iki üç gün kalıyor temizliyorum kuzum ben aldığımda 6000 civarıydı şimdi 7000 küsur olmuş
Canım benim ya İnşallah gene yaparsın kuzum benim Çok iyi almışsın Sen 1800'e hiçbir şey değil şu an fiyatlar 5.000 6.000 7.000 hep o civarda patatesi böyle yağlı mı bırakıyor veyahut da hiç et falan denedin mi
4 litre canım XL diye geciyo denicem en kısa zamanda bakalım mutfak dolabına kaldırdım benim sıpa rahat vermiyoda onu gordumu karisdrcam diye ortalığın anasını aglatiyo
4 litre canım XL diye geciyo denicem en kısa zamanda bakalım mutfak dolabına kaldırdım benim sıpa rahat vermiyoda onu gordumu karisdrcam diye ortalığın anasını aglatiyo