Konunuz airfryer🙈🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konunuz airfryer🙈🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,728 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Konunuz airfryer🙈🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum yaa bir elimde bez o sekilde kizartma yapiyorum yaparsamda evde cok fazla yapma taraftarif degilim ama mecbur oluyoruz insallah alirsin kuzum sende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onu sevmiyorum kuzum iste teyzemin vardi hem temizlemesi onun cok zahmetliymis

🙏🥰

🙏🥰
Kacta almistin kuzum temizlemesi nasil oluyor emine zor mu
Hiç zor değil kuzum akşam her yemekten sonra ocağı sileriz ya bende aifryerin parçalarını çıkarıyorum bir kere deterjanlı bez sürüp duruluyorum alt rezidans ta çok bekletmeden iki taraflı çıkıyor mikrofiber bezle siliyorum yağ kalıntısı varsa da deterjanla diş fırçasıyla fırçalıyorum siliyorum bir ara bekletmistim temizliği zor oldu daha en fazla iki üç gün kalıyor temizliyorum kuzum ben aldığımda 6000 civarıydı şimdi 7000 küsur olmuş

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynen öyle kuzum🥰

Hiç zor değil kuzum akşam her yemekten sonra ocağı sileriz ya bende aifryerin parçalarını çıkarıyorum bir kere deterjanlı bez sürüp duruluyorum alt rezidans ta çok bekletmeden iki taraflı çıkıyor mikrofiber bezle siliyorum yağ kalıntısı varsa da deterjanla diş fırçasıyla fırçalıyorum siliyorum bir ara bekletmistim temizliği zor oldu daha en fazla iki üç gün kalıyor temizliyorum kuzum ben aldığımda 6000 civarıydı şimdi 7000 küsur olmuş
analadim kuzum cok tesekkur ederim en kisa zamanda alip koymam lazim seninkini bi arastiriyim ben 🥰

Senin minnak kaç yaşındaydı Ay ben hep unutuyorum Alzheimer oldu herhalde🙈🙈🙈🙈🤭🤭🤭😂😂😂

Son düzenleme:

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ya İnşallah gene yaparsın kuzum benim Çok iyi almışsın Sen 1800'e hiçbir şey değil şu an fiyatlar 5.000 6.000 7.000 hep o civarda patatesi böyle yağlı mı bırakıyor veyahut da hiç et falan denedin mi
Canım Şubat'ın 3 ünde geldi 6 sında deprem oldu fırsatım olmadı denemeye bir sefer patates kizarttim çok az yağ koydum güzel oldu

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa cok iyiymis kuzum bize hic hediye feln vermediler🤭🤭 kac litrelik senin ki genis mi ici baya

Tabi kuzum doğru ama herseyi pisrigini ve pratik oldugunu söylüyorlar açıkçası bende var mikrodalga ama.kullanmiyorum sevmiyorum onu
4 litre canım XL diye geciyo denicem en kısa zamanda bakalım mutfak dolabına kaldırdım benim sıpa rahat vermiyoda onu gordumu karisdrcam diye ortalığın anasını aglatiyo

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
4 litre canım XL diye geciyo denicem en kısa zamanda bakalım mutfak dolabına kaldırdım benim sıpa rahat vermiyoda onu gordumu karisdrcam diye ortalığın anasını aglatiyo
Oh maşallah maşallah çocuklar çok meraklı ya gerçekten dene bakalım nasıl oluyor

Oh maşallah maşallah çocuklar çok meraklı ya gerçekten dene bakalım nasıl oluyor
❤❤❤💜💜

Tüm sayfalar yüklendi.