Konunuz airfryer🙈🙈

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Konunuz airfryer🙈🙈 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,929 kez görüntülenmiş, 136 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Konunuz airfryer🙈🙈
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum yaa bir elimde bez o sekilde kizartma yapiyorum yaparsamda evde cok fazla yapma taraftarif degilim ama mecbur oluyoruz insallah alirsin kuzum sende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onu sevmiyorum kuzum iste teyzemin vardi hem temizlemesi onun cok zahmetliymis

🙏🥰

🙏🥰
Kacta almistin kuzum temizlemesi nasil oluyor emine zor mu
Hm anladım canım kalsın o zaman onu da almiyayim🥴🤩ocagi silmeye devamm🤩🤩 sarı güç alırım ancak Ocak için 🤣🤣

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Normal fritöz kullanan var mı peki aranızda 🥰ben o zaman ceyizime alacaktım o yağ orda öyle birikiyo koku siniyo gibi o yüzden almamıştım annemlerin vardı o zaman kullaniyoduk
Ben kullanıyorum çok memnunum istediğim herşeyi içinde kızartıyorum temizliği de kolay rahat , Air fryer bende çok görüyorum ama baya pahalı bide insan almaya cesaret edemiyor, ama ben fritoz dan memnunum alsana airfrey 😂😂😂

Kizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz🤷‍♀️💜
ben kullanmıyorum hani olsa çok güzel olur tabiki kim istemez 😂😂 istiyorsan al canım yani eşin alırız diyorsa bu fırsatı hiç kaçırma derim😀 eğer Bir gün bende alırsam nasıl olduğunu söylerim sana😂😂

Son düzenleme:

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Deneyince yazarım canım kek pastada yapiyo ama nasıl olur bilemdim hadi tavuk et balık yaparda
Ayyy merakla bekliyorum 🙈

Hm anladım canım kalsın o zaman onu da almiyayim🥴🤩ocagi silmeye devamm🤩🤩 sarı güç alırım ancak Ocak için 🤣🤣
Aynen ole önceden bunlarmi varmi boşver bakalim esimin kanina giremezsem belki bende alamam 😂😂😂

Aynen ole önceden bunlarmi varmi boşver bakalim esimin kanina giremezsem belki bende alamam 😂😂😂
Ben kullanıyorum çok memnunum istediğim herşeyi içinde kızartıyorum temizliği de kolay rahat , Air fryer bende çok görüyorum ama baya pahalı bide insan almaya cesaret edemiyor, ama ben fritoz dan memnunum alsana airfrey 😂😂😂

ben kullanmıyorum hani olsa çok güzel olur tabiki kim istemez 😂😂 istiyorsan al canım yani eşin alırız diyorsa bu fırsatı hiç kaçırma derim😀 eğer Bir gün bende alırsam nasıl olduğunu söylerim sana😂😂
Canımsın ya o işte alma taraftarı bir yönden ama işte verdiğimiz Paraya yazık olur diye korkuyor açıkçası ben de kanına giriyorum şimdi bir de umduğum gibi olmazsa biliyor musun erkek milletine küplere biner

Yaaa cok iyiymis kuzum bize hic hediye feln vermediler🤭🤭 kac litrelik senin ki genis mi ici baya

Tabi kuzum doğru ama herseyi pisrigini ve pratik oldugunu söylüyorlar açıkçası bende var mikrodalga ama.kullanmiyorum sevmiyorum onu
Zaten yemeklerin tadını da değiştiriyor mikrodalga. Bu tür hızlı pişiriciler zamandan tasarruf konusunda iyi özellikle çalışan insanlar için ama sağlık açısından zum zamana yayılmış bir plana bağlı olarak piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum ya nedense

Kizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz🤷‍♀️💜
Ama yinee sana etrafımda kullanıp memnun kalanların övdüğü markayı söyluyim xiomi ben mutfak birde elektrikli aletlerde Philips in başarılı olduğunu düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar