Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen kuzum yaa bir elimde bez o sekilde kizartma yapiyorum yaparsamda evde cok fazla yapma taraftarif degilim ama mecbur oluyoruz insallah alirsin kuzum sende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onu sevmiyorum kuzum iste teyzemin vardi hem temizlemesi onun cok zahmetliymis
Kacta almistin kuzum temizlemesi nasil oluyor emine zor mu
Normal fritöz kullanan var mı peki aranızda ben o zaman ceyizime alacaktım o yağ orda öyle birikiyo koku siniyo gibi o yüzden almamıştım annemlerin vardı o zaman kullaniyoduk
Ben kullanıyorum çok memnunum istediğim herşeyi içinde kızartıyorum temizliği de kolay rahat , Air fryer bende çok görüyorum ama baya pahalı bide insan almaya cesaret edemiyor, ama ben fritoz dan memnunum alsana airfrey
Kizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz
ben kullanmıyorum hani olsa çok güzel olur tabiki kim istemez istiyorsan al canım yani eşin alırız diyorsa bu fırsatı hiç kaçırma derim eğer Bir gün bende alırsam nasıl olduğunu söylerim sana
Ben kullanıyorum çok memnunum istediğim herşeyi içinde kızartıyorum temizliği de kolay rahat , Air fryer bende çok görüyorum ama baya pahalı bide insan almaya cesaret edemiyor, ama ben fritoz dan memnunum alsana airfrey
ben kullanmıyorum hani olsa çok güzel olur tabiki kim istemez istiyorsan al canım yani eşin alırız diyorsa bu fırsatı hiç kaçırma derim eğer Bir gün bende alırsam nasıl olduğunu söylerim sana
Canımsın ya o işte alma taraftarı bir yönden ama işte verdiğimiz Paraya yazık olur diye korkuyor açıkçası ben de kanına giriyorum şimdi bir de umduğum gibi olmazsa biliyor musun erkek milletine küplere biner
Zaten yemeklerin tadını da değiştiriyor mikrodalga. Bu tür hızlı pişiriciler zamandan tasarruf konusunda iyi özellikle çalışan insanlar için ama sağlık açısından zum zamana yayılmış bir plana bağlı olarak piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum ya nedense
Kizlar airfryer kullanan varmi nasil memnunmusunuz hangi markayi tavsiye edersiniz ve kac litre olani kullaniyorusnuz ya ben almayi düşünüyorum ama gerçekten övdükleri kadar mi bilemedim 6.5 litre olanindan düşünüyorum kullananlar bana akil verirmisiniz
Ama yinee sana etrafımda kullanıp memnun kalanların övdüğü markayı söyluyim xiomi ben mutfak birde elektrikli aletlerde Philips in başarılı olduğunu düşünüyorum