Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda bebeğimin boynuna 1buçuk tur kordon dolanmış,bişey olurmu korkusu sardı rahatlayamıyorum bi türlü daha kücük hareket ettikçe çıkarmı içinden sizce?
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda bebeğimin boynuna 1buçuk tur kordon dolanmış,bişey olurmu korkusu sardı rahatlayamıyorum bi türlü daha kücük hareket ettikçe çıkarmı içinden sizce?
Yerim onu inşallah bişey olmaz Allah in izniyle bı bebek kordona düğüm atmıştı bitanesi de 2kere boynuna dolamisti Instagram da doktorların doğum videolarında izledim Allah in izniyle hiç bir şey olmamıştı inşallah senin meleği de Allah im korur kollar
Merak etme Allahın izniyle çıkar inşallah. Eskiden ultrason vs hiç bir şey yokmuş bebekler neler neler yaşamış anne karnında hiç haberleri bile yokken annelerin. Düşünmemeye çalış Rabbim koruyor onları
Yerim onu inşallah bişey olmaz Allah in izniyle bı bebek kordona düğüm atmıştı bitanesi de 2kere boynuna dolamisti Instagram da doktorların doğum videolarında izledim Allah in izniyle hiç bir şey olmamıştı inşallah senin meleği de Allah im korur kollar
Merak etme Allahın izniyle çıkar inşallah. Eskiden ultrason vs hiç bir şey yokmuş bebekler neler neler yaşamış anne karnında hiç haberleri bile yokken annelerin. Düşünmemeye çalış Rabbim koruyor onları
Canım bu benim 3.gebeliğim diğer iki bebegimde boğazında 3 tür kordonla normal doğdu Allah'ın izniyle bişey olmaz dua et emanetleri Rabbime bilemiyoruz ki ne halde olduklarıni ,ki şuan bişey yapamazlar o yüzden sıkma canını
Csnim benim kızımda ikidafa dolamisti bir sıkıntı olmadı 37 haftalık olunca ben oksijensiz kaldığı için acil sezeryana alindim doktor şaşırmıştı bedeninde dolamış şuna bak dedi o daracık yerde nasıl dondunsen hem boynuna hem bedenine dolamis çok şükür şimdi bir buçuk aylık olduk hareketlerini takip et günde aralıklı on defa hareket etmeli