Kordon dolanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Hly tarafından oluşturulan Kordon dolanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,206 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kordon dolanması
Konbuyu başlatan Hly
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hly

Hly

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda bebeğimin boynuna 1buçuk tur kordon dolanmış,bişey olurmu korkusu sardı rahatlayamıyorum bi türlü😔 daha kücük hareket ettikçe çıkarmı içinden sizce?

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim detaylı ultrasonda bebeğimin boynuna 1buçuk tur kordon dolanmış,bişey olurmu korkusu sardı rahatlayamıyorum bi türlü😔 daha kücük hareket ettikçe çıkarmı içinden sizce?
Yerim onu inşallah bişey olmaz Allah in izniyle bı bebek kordona düğüm atmıştı bitanesi de 2kere boynuna dolamisti Instagram da doktorların doğum videolarında izledim Allah in izniyle hiç bir şey olmamıştı inşallah senin meleği de Allah im korur kollar 💕

Hly

Kayıtlı Üye
rank
Yerim onu inşallah bişey olmaz Allah in izniyle bı bebek kordona düğüm atmıştı bitanesi de 2kere boynuna dolamisti Instagram da doktorların doğum videolarında izledim Allah in izniyle hiç bir şey olmamıştı inşallah senin meleği de Allah im korur kollar 💕
Amin canım inşallah🤲 bi yandanda pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ne bileyim işte bi tedirginlik oluyo malesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merak etme Allahın izniyle çıkar inşallah. Eskiden ultrason vs hiç bir şey yokmuş bebekler neler neler yaşamış anne karnında hiç haberleri bile yokken annelerin. Düşünmemeye çalış Rabbim koruyor onları
İnşallah canım ya inşallah🤲

Hly

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun arastırdığım kadarıyla suyu bol içmen lazımmış
Denerim canim inşallah işe yarar

Hareketlerini takip et canım inşallah düzelir 🙏
İnşallah

Hareketlerini takip et canım inşallah düzelir 🙏
İnşallah

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah çıkar canm korkma sen yine içim rahatlasın diyyorsan Dr gondovi al git bak belki cikarmisdir

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Canım bu benim 3.gebeliğim diğer iki bebegimde boğazında 3 tür kordonla normal doğdu Allah'ın izniyle bişey olmaz dua et emanetleri Rabbime bilemiyoruz ki ne halde olduklarıni ,ki şuan bişey yapamazlar o yüzden sıkma canını 🤲🙏

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Csnim benim kızımda ikidafa dolamisti bir sıkıntı olmadı 37 haftalık olunca ben oksijensiz kaldığı için acil sezeryana alindim doktor şaşırmıştı bedeninde dolamış şuna bak dedi o daracık yerde nasıl dondunsen hem boynuna hem bedenine dolamis 🤭🤭çok şükür şimdi bir buçuk aylık olduk hareketlerini takip et günde aralıklı on defa hareket etmeli

Tüm sayfalar yüklendi.