Korkuryum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru buğlem tarafından oluşturulan Korkuryum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,441 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuryum
Konbuyu başlatan Ebru buğlem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Canan_

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
44 gün kaldı doğum a ama nasıl korkuyorum doktor nasıl dogum yapacağım hakkında daha bir bilgi vermedi ama hergun rüyamda doğum yapıyorum napcam bilmiyorum 23 yaşındayım ilk gebeliğim rüyamda sürekli suyum geliyor şimdi gelirse korkarım

Zeynep0147

Kayıtlı Üye
rank
44 gün kaldı doğum a ama nasıl korkuyorum doktor nasıl dogum yapacağım hakkında daha bir bilgi vermedi ama hergun rüyamda doğum yapıyorum napcam bilmiyorum 23 yaşındayım ilk gebeliğim rüyamda sürekli suyum geliyor şimdi gelirse korkarım
Korkacak hiçbir şey yok canm sakin ol zamanı gelince doğurursun Rabbim tek seste kurtarsın seni,beni kısacası hepimizi

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryanliyim normal dogum doğum hakkinda bilgi veremem ama şöyle diyim kendini çok kasıp korkutma bir şekilde doğuyor zamanı gelince ilk gebeliğin başkalarına da sorma baz-ı insanlar korkuta biliyor tedirgin olursun her annenin doğumu ona özeldir hamileliğin tadını çıkar aklına takıldığı için rüyalarına giriyor ferah ol rabbim hayırlısı ile kavuştursun ikinizi

Zeynep0147

Kayıtlı Üye
rank
Ben sezeryanliyim normal dogum doğum hakkinda bilgi veremem ama şöyle diyim kendini çok kasıp korkutma bir şekilde doğuyor zamanı gelince ilk gebeliğin başkalarına da sorma baz-ı insanlar korkuta biliyor tedirgin olursun her annenin doğumu ona özeldir hamileliğin tadını çıkar aklına takıldığı için rüyalarına giriyor ferah ol rabbim hayırlısı ile kavuştursun ikinizi
Ben normal doğum hakkında bilgi vereyim 2 tane doğurdum sancıyı evde çektim en son dayanamayacak hâle geldiğimde hastaneye gittim doğurdum çok şükür şu an biri 7 yaşında biri 5 yaşında 3.ye gebeyim inşaAllah bunu da normal doğururum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sakinim kuzu sol tarafa yatıyorum şimdi ağrım var ama yalanci sancı da olabilir yazıyor ya internet te o yüzden sakinim sakin olmaya çalışıyorum çok haklısın
O yalancı sancılar normal zaten canm doğurana kadar onlar gelir gider

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Sona yaklaştıkça insan ister istemez korkuları tedirginlikleri oluyor canım bunu hemen hemen herkes yaşıyor ama kimsenin bebeği karnında kalmamış bı şekilde doğacak. Kendini strese sokma bebeğinde etkilenir. Bu zamanların tadını çıkar.

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Valla vakti gelince doğsada kurtulsam diye can atıyorsun canm korkma bnm 5 günüm kaldı gel bana bi sor ilkimde sancı çekerken ne olduğumu anlamadan ameliyata alındım ikinciminde 5 günü kaldı tek duam sağlıkla doğsun kucağıma alıp ayağa kalkayım diye korkma kucağına aldığın anda hepsini unutuyorsun 🥰❤️

Tüm sayfalar yüklendi.