Oyy iyiyim birtanem süpürge evim.ortasinda o bana bakiyor ben ona evleri süpürecem laren sabaha karsi uyudu suanlik uyuyor kalkmadan bitiyim ev islerini dedimGuzellik san nasilsin canim
Sen nasilsin birtanem
Oyy iyiyim birtanem süpürge evim.ortasinda o bana bakiyor ben ona evleri süpürecem laren sabaha karsi uyudu suanlik uyuyor kalkmadan bitiyim ev islerini dedimGuzellik san nasilsin canim
Sagol askim iyiyim ay bu ev isi bitermi kahvaltimi yaptim ama Masada duruyolar toplamam lazim kizda yeni uyudu uyanmadan Hal edim diyom. Supurguyu cok beklatma sanda kiz lar uyanmadan yapalimOyy iyiyim birtanem süpürge evim.ortasinda o bana bakiyor ben ona evleri süpürecem laren sabaha karsi uyudu suanlik uyuyor kalkmadan bitiyim ev islerini dedim
Sen nasilsin birtanem
Bitmiyor ay bitmiyor temizlik kadar nankör birsey ben görmedim supurdum ben simdi silmesi kaldi senin ki kac aylikti kuzumSagol askim iyiyim ay bu ev isi bitermi kahvaltimi yaptim ama Masada duruyolar toplamam lazim kizda yeni uyudu uyanmadan Hal edim diyom. Supurguyu cok beklatma sanda kiz lar uyanmadan yapalim
Ben de çok memnun oldum Amin inşallah Allah sabırlarımızın karşılığını verirÇok teşekkürler abla güzel dileklerin için sen de bnm kadar çok çekmişsin inşallah bundan sonraki hayatlarımizda rabbim yardım etsin ikimizinde aynı fikirde olmasıda çok mutlu etti beni çok sağol konuşmak çok iyi geldi içim rahatladı postu acandan da özür dilerim bu konuşmalar senin postun da olmaması gerekirdi bian boş bulunduk konu nerelere gitti @Hazall cok memnun oldum tanistigima abla
4bucuk aylik. Bugun temizlik yaptim diye mutlu olyom bi bakmisim 1gundan sonra ayni supur sil bitmiyor yardimci abla ayda bi gun geliyo ama tek basina hepsini yapamiyo kandimda onunla baraber is yapiyorum aksam bacaklarimi kaldiramiyorum okadar dusunBitmiyor ay bitmiyor temizlik kadar nankör birsey ben görmedim supurdum ben simdi silmesi kaldi senin ki kac aylikti kuzum
Ayyy bizim yardimcimiz yok malesef Ben bir baskasinin yaptığı isi begenmeniyorum ama olsada fena olmaz Saka maka ille kendim yapicam ve hergun dip köşe yapsazsam hasta oluyorum biraz bendeki hastalık4bucuk aylik. Bugun temizlik yaptim diye mutlu olyom bi bakmisim 1gundan sonra ayni supur sil bitmiyor yardimci abla ayda bi gun geliyo ama tek basina hepsini yapamiyo kandimda onunla baraber is yapiyorum aksam bacaklarimi kaldiramiyorum okadar dusun
Anladim demekki senda temizlik hastaligi var canim isin zorr basda Benda begenmiyodum ama baktim her temizlikdan sonra grip olyorum bi hafta yatiyorum ilac falan baya masref yardimci kadin gelinca ucuza geliyo gibi ayda bi geliyo cam hali silib cikiyo mutfak baniyo lavabo bana aidAyyy bizim yardimcimiz yok malesef Ben bir baskasinin yaptığı isi begenmeniyorum ama olsada fena olmaz Saka maka ille kendim yapicam ve hergun dip köşe yapsazsam hasta oluyorum biraz bendeki hastalık
Ne yazikki aynen kuzum temizlik en kirmizi çizgim ohhh süper boşver bu günlerimizi cok ararirda iste iş işten geçmiş olurAnladim demekki senda temizlik hastaligi var canim isin zorr basda Benda begenmiyodum ama baktim her temizlikdan sonra grip olyorum bi hafta yatiyorum ilac falan baya masref yardimci kadin gelinca ucuza geliyo gibi ayda bi geliyo cam hali silib cikiyo mutfak baniyo lavabo bana aid
Aynen canimNe yazikki aynen kuzum temizlik en kirmizi çizgim ohhh süper boşver bu günlerimizi cok ararirda iste iş işten geçmiş olur
❤Aynen canim