Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim korona aşısı olmalımıyım sizce? olanınız var mı? herhangi bir yan etki yapıyor mu? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Ben 32 haftalık hamileyim olmayı düşünmüyorum. Tutarsızlar güven vermiyor . Yurt dışında kaç kişi düşük yapmış . Ters etki yapmayanlarda var tabi de riske atmaya gerek yok
Ben 32 haftalık hamileyim olmayı düşünmüyorum. Tutarsızlar güven vermiyor . Yurt dışında kaç kişi düşük yapmış . Ters etki yapmayanlarda var tabi de riske atmaya gerek yok
En son sağlık bakanlığından yazı gitti doktorlara ilk asi ciktiginda doktorlar yapılmaması gerektiğini söylüyorlardi. Şuan kendi tercihine bırakıyor . İzne çıktım zaten olmayı düşünmüyorum.
Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim korona aşısı olmalımıyım sizce? olanınız var mı? herhangi bir yan etki yapıyor mu? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Bende kesinlikle olmayacağım doğuma kadar diyordum ama 2 gün önce oldum canım 39 hafta içinde vakalar çok arttı drum kesinlikle yaptır dedi bende yaptırdım ilk dozu
Kızlar ama düşük zaten ilk 3 ay içinde oluyor 3 ayı atlattıktan sonra zaten sıkıntı olmaz ki aşı olmakta birde şöyle düşünün aşı olmayıp covid olursanız da bebek etkileniyormus ve erken doğum riski yaratıyormuş bende asla olmam diyordum ama olmamak olmaktan çok daha kötü canlarım birdaha bi düşünün derim güzel arkadaşlarım benim
Bende kesinlikle olmayacağım doğuma kadar diyordum ama 2 gün önce oldum canım 39 hafta içinde vakalar çok arttı drum kesinlikle yaptır dedi bende yaptırdım ilk dozu