Sorum var Korunma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ZEYNEP_AYSİMA tarafından oluşturulan Korunma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,174 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korunma
Konbuyu başlatan ZEYNEP_AYSİMA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun evladınız, doğumdan sonra ilk kontrole gittiğiniz de doktorunuz size bu konu hakkında bilgi verir en doğrusunu onlar söyler

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Prezervatf en mantklısı sağlık ocağna gidersen orada bilgi verirler doğm kontrl yöntemleriyle alakalı ebeler yardımcı oluyomş söylersn bu durumu açıklarlar hem sağlıkçı oldkları için daha net bilgi verirler👍😊
Bende doğumdan sonra bu yöntemle korunmayı düşünüyorum diğer türlü hem sağlığa zarar hemde risk diye düşünüyorum ☺️

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Canlar 15 gün önce doğum yaptım. Doğumdan sonra nasıl korundunuz. Hangi korunma yöntemi iyi. Oğlum büyüyene kadar çocuk istemiyoruz.
Bilgi verebilir misiniz
Aynı postu acıcaktım bende 3 aylık bitti benim oğlumun geri çekilmeye korunduk ama eşim prezervatif kullanmayı reddediyor, doğum kontrol hapı kullanamam emziriyorum, acaba diyorum spiral takarlar mı yada taktırmalımıyım kafam çok karışık

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
bende spiral takmayı düşünüyorum 7+2 haftalık bebeğim ama korkuyorum 🥺
Aynı postu acıcaktım bende 3 aylık bitti benim oğlumun geri çekilmeye korunduk ama eşim prezervatif kullanmayı reddediyor, doğum kontrol hapı kullanamam emziriyorum, acaba diyorum spiral takarlar mı yada taktırmalımıyım kafam çok karışık

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bende doğumdan sonra bu yöntemle korunmayı düşünüyorum diğer türlü hem sağlığa zarar hemde risk diye düşünüyorum ☺️
Bende öyle düşünüyorum ilk bebeğm olacak şmdiki arkasna hemen gebe kalmamak lazm onu emzirmem lazm onuda dşnmem lazm sonrasını rabbm nasp ederse olr elbet ilerde en iyisi korunmak bakalm bebşlermizi bi sağklklca doğralmda 😊😊😊🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle düşünüyorum ilk bebeğm olacak şmdiki arkasna hemen gebe kalmamak lazm onu emzirmem lazm onuda dşnmem lazm sonrasını rabbm nasp ederse olr elbet ilerde en iyisi korunmak bakalm bebşlermizi bi sağklklca doğralmda 😊😊😊🤲
Aynen doğacak çocuğa zaman ayirmak lazım ve bizde gebelik sürecinde yıprandık bizimde onlarında zamana ihtiyacı var ☺️ inslalh kuzum sağlıkla dogsunlar sağ salim

Tüm sayfalar yüklendi.