Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar iliskidan korunmak icin saglikli yontam hangisi bi cozum bulmam lazim spiral yillarca kulandim kilo alyorum bide beyaz akinti cogalyo. Perzervativ esim istamiyo siz nasil korunyosunuz tevsiyelar alim kizlarr
Kizlar iliskidan korunmak icin saglikli yontam hangisi bi cozum bulmam lazim spiral yillarca kulandim kilo alyorum bide beyaz akinti cogalyo. Perzervativ esim istamiyo siz nasil korunyosunuz tevsiyelar alim kizlarr
Gerş çekinme ile korunuyoruz valla hiç birş 100 de 100 korumuyor düşün geöeb gördüm bubu kadın tüplerinş bağlatmış gebe kalma şansı %1 gibi çık zor ama kadın gebe Kalmış düşün.
Biz kendi aramızda korunuyoruz canım, bişey kullanmıyoruz, sprial den korkuyorum brn, prezervatif te eşim isteniyor o yüzden öyle kendi aramızda korunuyoruz
Biz kendi aramızda korunuyoruz canım, bişey kullanmıyoruz, sprial den korkuyorum brn, prezervatif te eşim isteniyor o yüzden öyle kendi aramızda korunuyoruz işte
Gerş çekinme ile korunuyoruz valla hiç birş 100 de 100 korumuyor düşün geöeb gördüm bubu kadın tüplerinş bağlatmış gebe kalma şansı %1 gibi çık zor ama kadın gebe Kalmış düşün.