Kovid aşısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Samsel tarafından oluşturulan Kovid aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 549 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kovid aşısı
Konbuyu başlatan Samsel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nurcanlı
S

Samsel

Guest
Merhaba gebe iken aşı olan varmı ve nasıl reaksiyon gösterdi vücut doktorlarınız aşı olmanız konusunda ne diyor?

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba gebe iken aşı olan varmı ve nasıl reaksiyon gösterdi vücut doktorlarınız aşı olmanız konusunda ne diyor?
Aşı olmadın ama yanlış mı yaptım bilmiyorum son günlerde covide yakalanan hamile sayısının arttıği yönünde bir çok haber okudum ve ağır geçirdikleri yönünde haberler var son bir ayim kaldı son ayda da olmak istemiyorum kat ve kat dikkat edeceğiz o yüzden

N

Nurcanlı

Guest
Bende sinovak aşımı oldum. Doktorum yapmam gerektiğini söyledi çünkü çocuk zaten virüslü bir ortama doğacağı için riske atma dedi. Almanya'da bir jinakolok araştırma yapmış. Anne karnındaki bebekler üzerinde bir etkisi görülmemiş. Aşıyı vurulduktan sonra bir yan etkisi olmadı.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar