Evet canım sezaryan olacak inşallah sağlıkla gelsin prensesim teyzesi . Ya Kayra sinirli değil ama mesela ağlıyor bende asla ağlıyor diye eline bir şey vermiyorum bir şey yap deyince yapmamak için ağlıyor bende serbest bırakıp ağla annem diyorum o susana kadar asla yanına gitmiyorum yada istediğini vermiyorum mesela az önce yiyecek verdim şurada otur ye dedim ayağa kalkıyor diye elinden aldım 10 dakika ağladı sonra yanıma geldi kucağıma çıktı sustu bana sen yedir dedi ben yedirdim . Eşim annem ağlamasına nasıl dayanıyorsun diyor şimdi ipin ucunu bir kaçırırsam sonra geri toparlayamam dedim o yüzden o ağlayınca ondan uzaklaşıyorum onun adım atmasını bekliyorum şükür fazla inat etmiyor şuana kadar en uzun ağlama süresi 30 dakika . Kendimi vicdansız gibi hissediyorum ama o ağlamada asla istediğini yapmadım baktım susmayacak mutfağa gittim iş yapıyorum arkamdan anne diye geldi sonra oturup birde ona yaptığı yanlışı anlattım ondan sonra o haraketi kesti ve ağlama süresi de bir haylı azaldı bakalım inşallah daha da azalır bu süre . Normalde eskiden yiyeceğini paylaşırdı şimdi çok sevdiği bir yiyorsa asla vermiyor dondurma ve muz gibi . Bakalım tekrar yiyecek paylaşması için uğraşıyorum dondurma ve muz hariç her şeyi paylaşıyor ama onları vermiyor. Çok inatlaşma kuzum valla bak ben Kayra oyuncağını yere atınca ilk başlarda hayır diyordum baktım inadıma yapıyor sonra sustum o atsa dahi ses çıkarmadım ben laf etmiyorum diye atmayı kesti . Mesela masaya çıkardı ben çıkma düşersin dedikçe inip inip çıkardı sonra karışmadım aaa sen oraya mı çıktın deyip güldüm ona hep . Şimdi çıkmayı bıraktı mesela benim oğlanda her şey ter tepiyoeYaa üzüldüm ağrıların için sezeryan olacak dimi bencede annenin yanına git senin içinde çok iyi olur Kayra içinde ne 2 yaş sendromu çok kötü şuan bende mücadele veriyorum kzimla beraber aşırı derecede huysuzluk var sinirlilik desen dediğin gibi hayır diyor herseye inatlasiyor herkesle bakalım ne zaman bitecek 4 Mart'ta 2 yaşına bitirecek 3 buçuk yaşa kadar devam ediyormus bazı çocuklar da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayşenur senden birşey rica etsem ismimin yazılı yerin altında kzilarimin adı yazıyor ya oraya oğlumun adını da yazabilir misin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dm den yazdım kuzum nasıl yazılmasını istiyorsan yaz yazayım oraya