Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kizim dün 9aylik oldu bugün sglk ocağına gittim kilosu boyu hiç gelişmemiş dedi önceden kilosunu sorduğumda hep iyi diyordu hatta ben az deylimi diyordum 9 aylik bevişleriniz kaç kiloydu benimki 6 800 mama takviye yaptilar ama mama,hiç içmiyor bingikdak erken kapanmış nasil kilo aldirabilirim kizlar,
Canım benim kızım da 9 aylık ben sabah yumurta veriyorum öğlen ekmeğin içini doğuruyorum iki çay kaşığı toz şeker atıyorum üstüne biraz açık çay akşam patates veriyorum kızım öyle kilo aldı oda önceden kilo almıyordu şimdi maşallahı var
Geçmiş olsun canım doktora gittigimde doktor hareketleri tepkikeri nasil diye sormuştu bende çok şükür iyi dedim ultrasona gerek duymadı sglk ocagindaki ebe şimdiki çoçuklarin erken kapaniyor dedi inşallah birşey çikmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım benim kızım da 9 aylık ben sabah yumurta veriyorum öğlen ekmeğin içini doğuruyorum iki çay kaşığı toz şeker atıyorum üstüne biraz açık çay akşam patates veriyorum kızım öyle kilo aldı oda önceden kilo almıyordu şimdi maşallahı var
Geçmiş olsun canım doktora gittigimde doktor hareketleri tepkikeri nasil diye sormuştu bende çok şükür iyi dedim ultrasona gerek duymadı sglk ocagindaki ebe şimdiki çoçuklarin erken kapaniyor dedi inşallah birşey çikmaz
Maşşallah bende ekmek veriyorum ama patares çırbalara karıştırarak veriyorum
Maşşallah bende ekmek veriyorum ama patares çırbalara karıştırarak veriyorum
VAlla inşallah kuzum bize de bir şey denmedi genel olarak iyi yanı bir bebeğe göre iyi yanı suanki durumu hareketi kilosu vs ay nebileyim biri bityr birisi başlıyor teşekkür ederim
VAlla inşallah kuzum bize de bir şey denmedi genel olarak iyi yanı bir bebeğe göre iyi yanı suanki durumu hareketi kilosu vs ay nebileyim biri bityr birisi başlıyor teşekkür ederim