Lanet tetanoz 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Lanet tetanoz 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,899 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lanet tetanoz 😔
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar 16
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 2
Son Mesaj Yazan Mervee

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım 😔 bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim 😅😅😅
Kuzum yaptırmayıp tetonoz olsan daha mı iyi dikiş atıyorlar kesiyorlar

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım 😔 bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim 😅😅😅
Bende iki haftaya yaptircam çok mu acıyor 😟 bu arada geçmiş olsun

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
5.gun desin bi haftada geciyo acısı ucuncu dozunu hiç yaptirmadim agrisindan🤣

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Benimde aynı cnm ilkinde iki tane yaptim hic etkilenmedim bunda bayaa geçti hala bile sis ağrı var

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...