Lekelenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Zeynep akıcı tarafından oluşturulan Lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 196 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Lekelenme
Konbuyu başlatan Zeynep akıcı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mia

Zeynep akıcı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar acil bir soru sorucam normalde adet olmam lazımdı bugün olmadım dünden beri çok çok hafif bir lekenmem geldi 3 4 saat önce baktim lekenmem bitmiş normalde bitmeden kana dönüşür vs göğüslerimde ağrı vardı yürüyünce bile agriyordu kaç gün önce suan da göğüs uclarim sismis ve yanlara elestigimde ağrıyor dokununca. Sık sık lavaboya çıkıyorum sağ alt karnım ağrıyor 2 3 gündür ağrı denilmez ama hafif bir kasılma gibi takıldığım tek şey lekenmem neden kana dönüşmedi az birsey geldi bi kaç defa sonra bitti peceteye birsey gelmiyor normalde artar ve kırmızıya döner. Sizce hamile olabilirmiyim bu basetigim lekenme durumu gelip sonra bitmesi normal bir durummu yoksa hamilelikte mi oluyor sadece?

Zeynep akıcı

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah bakalım artık henüz adet olmadım akşama doğru akıl ı test yapmayı düşünüyorum clear blue markasının 2 güne olmazsam gidip kan testi vereceğim. İşin kötü yanı yurtdışın da yaşıyorum burda adetinde 5-7 gün geçmeden laboratuvarlar test yapmıyor. Beklemek zorunda kalıyorsun.

Merişş

Kayıtlı Üye
rank
Aynısını bende yaşadım önce az bi lekelenmem olurdu ertesi gün veya gün içinde devamı gelırdı iki gün bekleyıp doktora gittim hamile çıktım öyle bi durum olabiliyor yerleşmede denebilir hayırlısı olsun

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah bakalım artık henüz adet olmadım akşama doğru akıl ı test yapmayı düşünüyorum clear blue markasının 2 güne olmazsam gidip kan testi vereceğim. İşin kötü yanı yurtdışın da yaşıyorum burda adetinde 5-7 gün geçmeden laboratuvarlar test yapmıyor. Beklemek zorunda kalıyorsun.
Canım hangi ülkedesin bilmiyorum ama bende fransa dayim, 3.gun test verdim laboratuvara,parayla yani son adet tarihini söyleyince yapiyorlar burada

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar