Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende çok korktum eşim tır şoförü 3 günde bir evde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya nasıl.gecer bu ben çok korktum ilk önce kabus girdum bir yerlerden atiliyordum asansörden düşer gibi oluyordum gözümü açtım hareket etmedi sanki bişey üstümden geçmiş ayet faln okudum hareket etim baktım biri yanımda uzanmış uyuyor ayetler okudum kalktım baktım kimse yok hemn kaynanamın yanına gitim orda uyudum.dedim.boyle oldu bana
Ya nasıl.gecer bu ben çok korktum ilk önce kabus girdum bir yerlerden atiliyordum asansörden düşer gibi oluyordum gözümü açtım hareket etmedi sanki bişey üstümden geçmiş ayet faln okudum hareket etim baktım biri yanımda uzanmış uyuyor ayetler okudum kalktım baktım kimse yok hemn kaynanamın yanına gitim orda uyudum.dedim.boyle oldu bana
Öncelikle hormonlardan kaynaklı olduğunu bilmen gerek çoğumuz yaşıyoruz bunu bolca oku okut kendine hiç olmadı psikolojik destek belki işine yarar canım ben de zorlandım ama geçiyor yalnız kalmamaya bak canım Allah yardımcın olsun ben lohusayken odama kuran koymuşlardı başta karşıydım ama sonradan anladım Allah'ın ayetleri yanımda diye çok huzurluydum muskaya falan gerek kalmıyor bence
Bende çok korktum eşim tır şoförü 3 günde bir evde
Biliyorum biraz batıl gelecek ama seninde bebeğinde yatağının ucuna iğne batır bunu hem kayınvalidem hemde iyi bı hocadan duymuştum iğneden korkarlarmis dene bı istersen canm bide babasının ceketini falan bebeğin besigine yada yanında yatiyosa kenarına falan koy korkar gelemezler derler ben hep böyle yaptım iğne hatta hala duruyo 8 senedir okadar lohusa korkusu dinledim çok anlatan oldu başta eltim şuanda hala aynı ama ben bı gün bile lohusalık döneminde korkmadım bilemiycem iğneden mi ama bence deme derim naçizane fikrim canm
Oda haftada bir iki geliyor buarada yanında erkek yatınca korkmazmissin gelmezlermis çok kafana takma tekrar etmesin cnm ben ne korktum birisi bir ay önce oldu birisi 5 günlük fln doğum yapmıştm tek yatyrdum oda da sonra kaynnam yattı yanimda
Öncelikle hormonlardan kaynaklı olduğunu bilmen gerek çoğumuz yaşıyoruz bunu bolca oku okut kendine hiç olmadı psikolojik destek belki işine yarar canım ben de zorlandım ama geçiyor yalnız kalmamaya bak canım Allah yardımcın olsun ben lohusayken odama kuran koymuşlardı başta karşıydım ama sonradan anladım Allah'ın ayetleri yanımda diye çok huzurluydum muskaya falan gerek kalmıyor bence
Zaten odamda hep Kur'an'ı Kerim var cnm okuyorum bide muskada var Allah yardımcımız olsun tabiki Allah'ın verdiği ayetler insanın içini rahatlatıyor kötülüklerden uzaklastiriyor
Oda haftada bir iki geliyor buarada yanında erkek yatınca korkmazmissin gelmezlermis çok kafana takma tekrar etmesin cnm ben ne korktum birisi bir ay önce oldu birisi 5 günlük fln doğum yapmıştm tek yatyrdum oda da sonra kaynnam yattı yanimda
Dün eşim evdeydi bişey olmadı zaten eşim evde olmadığında kaynananın yanında uyuyacam görümcem demiyor ben yanında uyuyum kendi uykusunu düşünüyor neymiş uyuyamiyor bebk sesinden