Sorum var Lohusalık da korkan oldumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan Lohusalık da korkan oldumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,868 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lohusalık da korkan oldumu
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Evet cnm 31 ogustosta yaptım sen nasılsın cnm iyisin insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet cnm rabbim hepsine yardımcısı olsun🤲🙏

Dün eşim evdeydi bişey olmadı zaten eşim evde olmadığında kaynananın yanında uyuyacam görümcem demiyor ben yanında uyuyum kendi uykusunu düşünüyor neymiş uyuyamiyor bebk sesinden🤦
Kendi de nasibinde varsa bebek sahibi olacak az bi tecrübe edinsin hayırlı hala 🤦‍♀️

Kendi de nasibinde varsa bebek sahibi olacak az bi tecrübe edinsin hayırlı hala 🤦‍♀️
Daha hastaneden yeni geldim eve 2 gün geçti ayağa kalmayacakmisin nasıl uzaniyon yorulmuyonmu kalk iş falan yap diyor daha iyi olurdu iş yapiyimda dikişler açılsın bende dedim sende hamile kalacaksın doğum yapacaksin senide gorecez sen doğum yaptığında eve geldiğinde hiç uzanma ev işlerini yap iylesirsin diye söylerim sana hatırlatırım dedim ona sustu

Daha hastaneden yeni geldim eve 2 gün geçti ayağa kalmayacakmisin nasıl uzaniyon yorulmuyonmu kalk iş falan yap diyor daha iyi olurdu iş yapiyimda dikişler açılsın bende dedim sende hamile kalacaksın doğum yapacaksin senide gorecez sen doğum yaptığında eve geldiğinde hiç uzanma ev işlerini yap iylesirsin diye söylerim sana hatırlatırım dedim ona sus

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Annem der bekar insanda merhamet olmuyor anca evlenip aynı hatta daha kötü şeyler yaşadıkça anlıyorlar halalarım annemin yengelerimin yüzlerine bakamıyorlar geçmişten bahsedilince
Daha hastaneden yeni geldim eve 2 gün geçti ayağa kalmayacakmisin nasıl uzaniyon yorulmuyonmu kalk iş falan yap diyor daha iyi olurdu iş yapiyimda dikişler açılsın bende dedim sende hamile kalacaksın doğum yapacaksin senide gorecez sen doğum yaptığında eve geldiğinde hiç uzanma ev işlerini yap iylesirsin diye söylerim sana hatırlatırım dedim ona sustu

Daha hastaneden yeni geldim eve 2 gün geçti ayağa kalmayacakmisin nasıl uzaniyon yorulmuyonmu kalk iş falan yap diyor daha iyi olurdu iş yapiyimda dikişler açılsın bende dedim sende hamile kalacaksın doğum yapacaksin senide gorecez sen doğum yaptığında eve geldiğinde hiç uzanma ev işlerini yap iylesirsin diye söylerim sana hatırlatırım dedim ona sus

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Dün eşim evdeydi bişey olmadı zaten eşim evde olmadığında kaynananın yanında uyuyacam görümcem demiyor ben yanında uyuyum kendi uykusunu düşünüyor neymiş uyuyamiyor bebk sesinden🤦
Amin amin inşallah canım benim 😍

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Hay maşallah gözüm aydın kuzum çok sevindim♥️
Şükür canım iyim aynı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar