geçmiş olsun canım+canim ben hic iyi lohuslaik yasmadim 13 gun qizimdan ayri kaldim cok stresli surecdi daha sonra kizima tek bakdim
kimse yardim etmedi bebegme ogrensene kadat lohuslalikda biti amma benden kan 1 hafda sonra bitmisdi

geçmiş olsun canımcanim ben hic iyi lohuslaik yasmadim 13 gun qizimdan ayri kaldim cok stresli surecdi daha sonra kizima tek bakdim
kimse yardim etmedi bebegme ogrensene kadat lohuslalikda biti amma benden kan 1 hafda sonra bitmisdi

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
geçmiş olsun canımValla lohusalık yaşamadımpna vakit ayıracak zamanım hiç yoktu oğlumun hastalığı yüzünden . Kanamam 6 gün sürdü ondam sonra nerdeyse 8 ay olacak hala tık yok
![]()

geçmiş olsun canımValla lohusalık yaşamadımpna vakit ayıracak zamanım hiç yoktu oğlumun hastalığı yüzünden . Kanamam 6 gün sürdü ondam sonra nerdeyse 8 ay olacak hala tık yok
![]()

![]()

Çok geçmiş olsun canım bebeğin Şimdi nasıl Sen nasılsın dikişlerin İyileşti mi artık çok zor olmuş gerçekten üzüldüm Allah herkesin yardımcısı olsun zor süreçler gerçektenLohusalik mi kizim sag olsun lolusalik yaşayamadım sezeyan olmama ragmen ertrsi gun ayaklandim kizimin hastaligi ameliyati nedeni ile cok zorlu bir süreçti dikislerimde açılma oldu kanadi sizdirdi kanamda 50 60 gun resmen sürdü daha sonra adet görmeye basladim suana kadar 2 adet görmüş oldum kuzum
Son düzenleme: