Sorum var Lökosit 47

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemözkn08 tarafından oluşturulan Lökosit 47 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,024 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lökosit 47
Konbuyu başlatan Özlemözkn08
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Arkdslr gecen kontrolde idrar kulturu ve norml idrar bakti doktorum 5inde gtmistm bdaha kontrolde giderim.diyodum 1 ay sonra ama sonuclara baktgmda idrar kulturune ureme olmadi diyo ama lökosit 47 ckmis sari yesl akntm var kasinti yanma doktora dedm kontrolde oyuzden bkti pzrt gidicm sonuclari gostrmeyr lökositi yuksek olup sorun yasayan varmı cok soru soruyorum kb🤔🤔😒😒🤗

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Ben özele gidiom diye testleri sağlık ocağında yaptırıom benimde Aynı şikayetlerim var 3 artı çıkıyor hep her gittiğimde toz antibiyotik veriyor ikidirde fitil veriyor geçiyor ama bitmiyor tekrar ediyor kadın doğumcu bana bebeğin kalmaz düşer yada erken doğum olur diyor enfeksiyonum çok var Allah yardımcımız olsun ya

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Ben özele gidiom diye testleri sağlık ocağında yaptırıom benimde Aynı şikayetlerim var 3 artı çıkıyor hep her gittiğimde toz antibiyotik veriyor ikidirde fitil veriyor geçiyor ama bitmiyor tekrar ediyor kadın doğumcu bana bebeğin kalmaz düşer yada erken doğum olur diyor enfeksiyonum çok var Allah yardımcımız olsun ya
Senin lökosit kac ckyo ya korktm smdi😟

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneden bakmıoyordu ki pislik drlar direk toz verip gönderiyordu diye zaten dr değiştirdim ben özele gidiom çok iyi dr hiçte korkutmuyor devlet o kadar alışmışki korkutuyorlar vi Korkma ya hastadan hastaya bünyeden bünye değişio
Halen dyolarmi senn bebegin yasmaz erken dogar falan smdi bana pzrtsi olmaz hemen gdcm of keske sormqsaydm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkdslr gecen kontrolde idrar kulturu ve norml idrar bakti doktorum 5inde gtmistm bdaha kontrolde giderim.diyodum 1 ay sonra ama sonuclara baktgmda idrar kulturune ureme olmadi diyo ama lökosit 47 ckmis sari yesl akntm var kasinti yanma doktora dedm kontrolde oyuzden bkti pzrt gidicm sonuclari gostrmeyr lökositi yuksek olup sorun yasayan varmı cok soru soruyorum kb🤔🤔😒😒🤗
Kuzum idrar yolu enfeksiyonundan oluyor çok geçmiş olsun

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canm kötü bişey değildir benimde yaptırdım bendede idrar yolun enfeksiyon çıktı şuanda evde deglim yoksa bakıp söylerdim benimkiyel aynimi diye korkma ama ilaç yazar Dr öyle bişey varsa

Tüm sayfalar yüklendi.