Sorum var Lökosit 47

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemözkn08 tarafından oluşturulan Lökosit 47 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,024 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lökosit 47
Konbuyu başlatan Özlemözkn08
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Şurda bayanin yazdgndan cok stress yaptm aşırı ya bebek ölür yasamaz falan yazyorya 😒
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bi yarngdym de yazarm ne diyck doktor
Yok kuzum hiç moralini bozup strese girme benim 10. Haftadan beri enfeksiyon gitmiyor. Her şeyin bir tedavisi var merak etme saçma sapan olumsuz konuşan insanlarada aldırış etme. Rabbim bebişini sağ salim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
SAÇMA SAPAN KONUŞAN BEN DEĞİLDİM Kİ 😡😡😡TEPECİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEKİ DRLARDI İSTERSEN DR ADINI DA VEREBİLİRİM BELKİ ODA BANA DEMESEYDİ BENDE ÜSTÜNDE DURMAZ ALDIRIŞ ETMEZ BURDAKİ DOKTURUMADA DEMEZDİM SONRA DA KENDİMİ SUÇLARDIM...!BİR BİLDİĞİMİZ VARDA KONUŞUYORUZ HERHALDE...!

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
SAÇMA SAPAN KONUŞAN BEN DEĞİLDİM Kİ 😡😡😡TEPECİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEKİ DRLARDI İSTERSEN DR ADINI DA VEREBİLİRİM BELKİ ODA BANA DEMESEYDİ BENDE ÜSTÜNDE DURMAZ ALDIRIŞ ETMEZ BURDAKİ DOKTURUMADA DEMEZDİM SONRA DA KENDİMİ SUÇLARDIM...!BİR BİLDİĞİMİZ VARDA KONUŞUYORUZ HERHALDE...!
Canım benim bak sonradan doktorunu değiştirmişsin ve bünyeden bünyeye fark gösterir demişsin zaten. Direk konuya doktorlar bebek ölür durmaz, düşer dediler diye girip moral bozmaya gerek yok. Her şeyin bir tedavisi vardır bazı doktorlar başından savmak için her haltı söyler bazı doktorlar işin tedavisine bakar. Sen ilki değil de sonrakileri söylesen arkadaşta strese girmezdi. Sonuçta hamileyiz moral bozup stres yapmamamız gerekiyor

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim bak sonradan doktorunu değiştirmişsin ve bünyeden bünyeye fark gösterir demişsin zaten. Direk konuya doktorlar bebek ölür durmaz, düşer dediler diye girip moral bozmaya gerek yok. Her şeyin bir tedavisi vardır bazı doktorlar başından savmak için her haltı söyler bazı doktorlar işin tedavisine bakar. Sen ilki değil de sonrakileri söylesen arkadaşta strese girmezdi. Sonuçta hamileyiz moral bozup stres yapmamamız gerekiyor
İyi en azından mesajları okumak aklınıza gelmiş.!

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İyi en azından mesajları okumak aklınıza gelmiş.!
Mesajları okuyarak cevap verdim ben zaten. Sen doktorun olumsuz söylentilerini duyunca moralin bozulup doktorunu değişiyorsun ama burdaki gebelerin moralini bozabiliyorsun. Her şeyin bir tedavisi vardır. Biz hamileler ve emzirenler için en sıkıntılı şey strese girmek. Olumsuz düşüncelerinizi ve söylentileri kendinize saklayın lütfen

Tüm sayfalar yüklendi.