Sorum var Lökosit 47

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemözkn08 tarafından oluşturulan Lökosit 47 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,024 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lökosit 47
Konbuyu başlatan Özlemözkn08
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Halen dyolarmi senn bebegin yasmaz erken dogar falan smdi bana pzrtsi olmaz hemen gdcm of keske sormqsaydm
Yok demiyor çünkü dr değiştirdim bu çok iyi antibiyotikte verdi dr üstünde duruyor tedaviyi aksatmıyorum Bak şuan hem burdan hemde watsaptan bilgi veriom kadının 2. Çocuğu ama hala birşey bilmiyor gülüm sora sora öğrenecez sormadan bilemeyiz ki soralım ki tedbirimizi ona göre alalım hiçte korkmuyorum ben dr sor ne yapabilirim niye böyle nasıl geçer diye dr soru yağmuruna sok canım herşeyin tedavisi var

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Canm kötü bişey değildir benimde yaptırdım bendede idrar yolun enfeksiyon çıktı şuanda evde deglim yoksa bakıp söylerdim benimkiyel aynimi diye korkma ama ilaç yazar Dr öyle bişey varsa
Erken dogumveya dusuk olurmu ki 6 aya giriyorum yarin yani 6 aydan 1 gün alcam bukadar yolun yarisina gelmisken😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok demiyor çünkü dr değiştirdim bu çok iyi antibiyotikte verdi dr üstünde duruyor tedaviyi aksatmıyorum Bak şuan hem burdan hemde watsaptan bilgi veriom kadının 2. Çocuğu ama hala birşey bilmiyor gülüm sora sora öğrenecez sormadan bilemeyiz ki soralım ki tedbirimizi ona göre alalım hiçte korkmuyorum ben dr sor ne yapabilirim niye böyle nasıl geçer diye dr soru yağmuruna sok canım herşeyin tedavisi var
Pazrts mutlaka gidicm ogleden sonr agdcm girerim sonuc icin

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Erken dogumveya dusuk olurmu ki 6 aya giriyorum yarin yani 6 aydan 1 gün alcam bukadar yolun yarisina gelmisken😔

Pazrts mutlaka gidicm ogleden sonr agdcm girerim sonuc icin
Benimde 6. Ay oldu Rabbim kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin canım geçmiş olsun bazı dr var bilip bilmeden kalp kırıyor keyiflerine göre

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Arkdslr gecen kontrolde idrar kulturu ve norml idrar bakti doktorum 5inde gtmistm bdaha kontrolde giderim.diyodum 1 ay sonra ama sonuclara baktgmda idrar kulturune ureme olmadi diyo ama lökosit 47 ckmis sari yesl akntm var kasinti yanma doktora dedm kontrolde oyuzden bkti pzrt gidicm sonuclari gostrmeyr lökositi yuksek olup sorun yasayan varmı cok soru soruyorum kb🤔🤔😒😒🤗
Kuzum enfeksiyon çıkmış yani bendede var doktorun gerekli görürse antibiyotik ve krem yazar merak etme. Sende bol bol su içmeyi asla ihmal etme ilerlemesin. Çok geçmiş olsun

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayir canm varla yok arası enfeksiyon korkma canm benim

Arkdslr gecen kontrolde idrar kulturu ve norml idrar bakti doktorum 5inde gtmistm bdaha kontrolde giderim.diyodum 1 ay sonra ama sonuclara baktgmda idrar kulturune ureme olmadi diyo ama lökosit 47 ckmis sari yesl akntm var kasinti yanma doktora dedm kontrolde oyuzden bkti pzrt gidicm sonuclari gostrmeyr lökositi yuksek olup sorun yasayan varmı cok soru soruyorum kb🤔🤔😒😒🤗
Benimki lokositi 21 çıkmış canm onun üstundeki kaç yazıyo canm onada bı bak

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
E
Hayir canm varla yok arası enfeksiyon korkma canm benim

Benimki lokositi 21 çıkmış canm onun üstundeki kaç yazıyo canm onada bı bak
Eristosit mikroskobisi 2hpf referans aralığı 3 eristosit cikmamis sadece lökosit idrarda üreme olmadı diyo kültürde temiz

Tüm sayfalar yüklendi.