Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resmi nikah olmadığı için sıkıntı olabilir yaştan dolayı canım bende 16 yaşında evlendim 17 yaşında anne oldum ama resmi nikahım vardı anne baba imzası ile yapmıştık sizde o şekilde yapabilirsiniz. 27 haftalık diyorsun hiç hastaneye gitmedin mi şimdiye kadar
Güzel kardesim , daha genceciksin , tazeciksin . Ne guzel allah sana evlat nasip edecek . Geleceğin için , evladın için , gercek bir aile olmanız için ne yap et resmi nikahini kıy. Neler dönüyor dünyada. .. karnın burnunda şimdi giy tatlı beyaz bir elbise eşinin de elini tut koşarak gidin nikah kıyın . Bebek doğmadan yapın bunu ... Elinizi çabuk tutun
Resmi nikah olmadığı için sıkıntı olabilir yaştan dolayı canım bende 16 yaşında evlendim 17 yaşında anne oldum ama resmi nikahım vardı anne baba imzası ile yapmıştık sizde o şekilde yapabilirsiniz. 27 haftalık diyorsun hiç hastaneye gitmedin mi şimdiye kadar hastaneye gidiyorum sikinti cikmiyor
Güzel kardesim , daha genceciksin , tazeciksin . Ne guzel allah sana evlat nasip edecek . Geleceğin için , evladın için , gercek bir aile olmanız için ne yap et resmi nikahini kıy. Neler dönüyor dünyada. .. karnın burnunda şimdi giy tatlı beyaz bir elbise eşinin de elini tut koşarak gidin nikah kıyın . Bebek doğmadan yapın bunu ... Elinizi çabuk tutun